En universal lasthållare i unikt utförande

Lasthållare Northrack

När vi lanserade Northrack så var det med ambitionen att täppa till vad vi ansåg vara en lucka i utbudet av lasthållare. Man hade endera att välja mellan en lasthållare som endast passade en viss bilmodell och var svår att montera, eller en universal lasthållare som inte kändes lika pålitlig.

Då detta inte levde upp till våra egna önskemål så beslutade vi att ta saken i egna händer och lansera en lasthållare som kändes seriös, passande så många bilar som möjligt och framför allt kunde plockas fram och snabbt användas vid behov.

Multifunktionell universal lasthållare – På riktigt

Något som vi verkligen tycker särskiljer Northrack är att det är en lasthållare som är utformad för att vara riktigt multifunktionell. Med det menar vi inte bara att det är en universal lasthållare som passar de flesta bilmodeller och bilmärken därute, utan även att den är ett bra val för i princip all sorts last. Anledningen är att den är tillräckligt robust för att klara hårda tag, men även tillräckligt lättanvänd för att faktiskt vara ett realistiskt alternativ.

Med Northrack kan du därför förvänta dig en lasthållare som är smidig att montera, går snabbt att plocka ihop och är oerhört blygsam när det kommer till förvaring. Men för vilka specifika ändamål tycker vi att Northrack är en bra lasthållare?

En lasthållare för skidor. Om du är ute efter en lasthållare för skidsemestern så är det här ett praktiskt val. Då den är lätt att montera kan du med fördel plocka bort den när du inte behöver den. Oavsett om du är hemma eller borta på semester. En garanti för smidighet och bränslesnålhet.

  • En lasthållare för SUP. Stand Up paddleboarding blir alltmer populärt. Men det har varit ökänt svårt att hitta bra lasthållare. Med Northrack kan du tryggt och säkert transportera din paddleboard.
  • En lasthållare för kajak. Lasthållare för kajaker ställer särskilda krav på kapacitet och snörning. För att leva upp till förväntningarna så har vi sett till att Northrack är skonsam för din kajak.
  • En lasthållare för transport. All sorts transport, oavsett om det handlar om stegar, plankor eller allmänt byggmaterial är fullt möjligt med Northrack.
  • En lasthållare för bilar utan rails. Som den kanske i särklass bästa lasthållaren för bilar utan rails får du möjligheten att transportera saker på dina villkor. Helt utan begränsningar.
  • En lasthållare för Volvo, Volkswagen, FordNissan, Toyota, Kia, Skoda, BMW, Mercedes, Renault, Audi, Peugeot och alla andra populära biltillverkare. Det spelar egentligen ingen roll vilken bil du har. Northrack är en lasthållare som är särskilt utformad för att passa i princip samtliga fyradörrarsbilar.

Detta är bara några av de användningsområden som vi anser att vår lasthållare är särskilt lämpad för. Egentligen är det nog bara fantasin, och så klart de fysiska begränsningarna, som sätter ramarna för hur du kan använda Northrack. Så om du behöver en universal lasthållare som verkligen går att lita på så rekommenderar vi definitivt att du tar en närmare titt på Northrack för att se om det är rätt val för dig.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering