Smidigt universal takräcke, lasthållare till din Peugeot

Takräcke och lasthållare till Peugeot

Franska Peugeot har som många av de andra franska bilmärkena en oerhört lång historik som är tätt förankrad i bilindustrins framväxt. Men en produktionslinje som redan 1896 innebar egna motorer och unik design så är de en oundviklig del av bilhistorien. Att de även i modern tid blivit något utav en folkfavorit är inte heller någon hemlighet.

Peugeot har haft en stadig plats som ett av de tio mest populära bilmärkena i Sverige. Och vad som är unikt är att de har haft denna ställning i ett flertal decennier. Även om det inte är lika sant idag som för någon generation sedan så är det fortfarande många som påstår att Peugeot är det kanske i särklass mest populära europeiska bilmärket i Sverige, utöver de varumärken som är nära förknippad med svensk produktion.

Men att hitta en lättmonterad och smidig lasthållare till Peugeot har inte alltid varit så lätt. Särskilt inte då franska tillverkare på sätt och vis är kända för att vara väldigt säregna när det kommer till vilka tillbehör som passar. Det har gjort att efterfrågan på universell lasthållare för Peugeot har blivit stor. Med Northrack får du ett smidigt alternativ som passar till i princip samtliga bilar.

Northrack är ett takräcke särskilt lämpat för bilar med fyra dörrar så har vi tittat närmare på de bilar från Peugeot som vi tycker att vårt tackräcke är särskilt lämpat för.

Takräcke och lasthållare till Peugeot

Northrack för Peugeot

Med Northrack får du en lasthållare till din Peugeot som är tillgänglig precis när du behöver den. Tack vare smidig montering och skonsamt material så kan Northrack används precis när du behöver det som mest. Och det tar aldrig längre tid än nödvändigt.

Peugeot 3008

Som Peugeots flaggskepp i crossover- och SUV-kategorierna så har den kommit att bli ett givet val för många svenska bilägare. Sedan SUV-varianten lanserades 2016 har de blivit Peugeots storsäljare i Sverige och är även en av de mest populära bilmodellerna i detta avlånga land. Northrack kompletterar definitivt det redan väl tilltagna utrymmet hos Peugeot 3008.

Peugeot 2008

Peugeot har helt klart bestämt sig för att möta den ökade efterfrågan på SUV. Och med Peugeot 2008 har de verkligen prioriterar såväl design som komfort. I marknadsföringen av modellen har de varit tydliga med att modellen är inspirerad av feminina drag. Northrack är ett takräcke som är skonsamt med bilen och som alltid kan användas utan risk för skador.

Peugeot 208

Smidiga Peugeot 208 har genomgått väldigt många förändringar och finns numera tillgänglig i ett stort antal olika utföranden. Som ersättare till 207-serien faller den i småbilskategorin och har därför av naturliga skäl genomgått många kompromisser gällande lastutrymme. Med Northrack får du tillgång till en lasthållare som är lätt att plocka fram då behovet av extra utrymme dyker upp.

Peugeot 308

Kompakta och smidiga Peugeot 308 är något utav en familjefavorit, och har varit en storsäljare i över ett decennium. Den saluförs med ett flertal karosstyper, och har därför blivit populär i ett flertal köparsegment. Ofta förknippas den med enkelhet och bränslesnålhet. Northrack blir ett givet komplement för de tillfällen då man behöver ett takräcke eller mer tillgängligt lastutrymme.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering