Northrack takräcke universal för BMW

Takräcke, lasthållare till BMW 1, 3, 5, 8-serie

BMW behöver egentligen ingen närmare introduktion. Och åsikterna om denna tyska biltillverkare har sedan 1916 varit enormt varierade. Genom tiderna har de representerat allt i från pålitlig prestige till onödiga utgifter, men vad man än anser om dem så är de en biltillverkare som är ständigt närvarande på listorna över de hundra mest populära bilarna i Sverige.

En annan sak som även kommit att känneteckna dem är att det i många fall kan vara svårt att hitta takräcken som både passar och är prisvärda. Väljer du Northrack så kan du däremot i de flesta fall vara helt säker på att få ett räcke som är lättmonterat och passar de flesta modeller från BMW.

Northrack är ett takräcke och lasthållare som är särskilt utformat för att passa de flesta sorts bilmärken och modeller, vilket även omfattar BMW. För bästa möjliga passform så rekommenderar vi att Northrack används till 4-dörrarsmodeller. Men vilka BMW-modeller är takräcken från Northrack särskilt lämpade för?

Takräcke för din BMW

Northrack för BMW

Northrack inspirerades av insikten att det faktiskt ofta är riktigt omständligt att välja takräcke. Och vi var övertygade om att det fanns utrymme för förenkling. Resultatet blev smidiga takräcken som passar BMW och samtliga andra bilmodeller som annars har väldigt särskilda och specifika krav avseende både utrustning och tillbehör. Här är några av de mest populära BMW-serierna med 4-dörrarsbilar till vilka vi tycker att Northrack vore ett riktigt bra val.

BMW 1-serie

Med start 2004 kom BMW 1-serie att ersätta kompaktbilarna som tidigare ingick i 3-serien. De blev snabbt ett oerhört populärt val och anses i allmänhet erbjuda en bra balans mellan utrymme och smidighet. I Sverige så hör de till de allra mest sålda BMW-bilarna på begagnatmarknaden, vilket gör att de har ett särskilt fäste i vårt avlånga land. Om du behöver ett takräcke till BMW 1-serie så rekommenderar vi definitivt Northrack.

BMW 3-serie

Ända sedan 1975 har BMW 3-serien varit populär, och stod fram tills 2004 för företagets mest kompakta modeller. I Sverige motsvarar bilar ur denna serie majoriteten av alla nyregistreringar av BMW-bilar, vilket inte är så konstigt då det även internationellt sett är deras bästsäljare. Genom tiderna har de lanserats i ett enormt antal olika utföranden, och anses numera ofta vara prestigebilar. Väljer du Northrack som takräcke till BMW 3-serie får du ett smidigt takräcke som är lätt att montera och ta bort, vilket bevarar din bils originalutförande.

BMW 5-serie

BMW 5-serie dök första gången upp under 1972 och markerar även startpunkten för BMW-serierna. De hör numera till deras lite större modeller, och bilar ur denna serie står i Sverige för en betydande del av nyregistreringarna av BMW-bilar. Som populär semesterbil drar de helt klart nytta av ett extra utrymme, och med Northrack får du ett smidigt takräcke för BMW 5-serie.

BMW 8-serie

Även om BMW 8-serie är långt ifrån lika populära som övriga serier, så är serien ändå i ganska ständig efterfrågan. Från 1990 tills alldeles nyligen fanns de endast som tvådörrars, men är numera i begränsad upplaga tillgängliga även som 4-dörrarsutförande. Och om du behöver ett smidigt takräcke till BMW 8-serie så är det värt att titta närmare på Northrack.


Handla Northrack takräcke

Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering