Takräcke för Nissan - universal, smidig och lättanvänd

Takräcke och lasthållare till Nissan

Japanska Nissan har en oerhört lång historik och är vid sidan av de Europeiska och Amerikanska biljättarna ett av de bilföretag som varit mest trendsättande i framväxten av den moderna bilismen. Deras framgångssaga inleddes under företagsnamnet Datsun, och då de tidigt upprättade samarbete med Amerikanska biltillverkare så fick de ett bättre internationellt fäste än många övriga asiatiska biltillverkare.

För Sveriges del så blev bilar från Nissan väldigt populära under 1980-talet, då de kom att förknippas med smidighet och pålitlighet. Och sedan dess har Nissan under många år varit ett av de tio bäst säljande bilmärkena på svenska marknaden. Men som väldigt många andra tillverkare har de kommit att förknippas med svårigheter att hitta prisvärda reservdelar och tillbehör som både är enkla att montera och lever upp till de höga förväntningar många har på originaldelar.

För dig som letar efter takräcke och lasthållare till Nissan så är Northrack ett smidigare val. Vi har valt att konstruera våra takräcken för att de ska passa ett så stort antal modeller som möjligt, och samtidigt säkerställa hög kvalitet och pålitlighet. Med Northrack får du tillgång till ett takräcke till Nissan som går snabbt att såväl montera som att plocka bort, vilket gör att du själv väljer när bilen ska ha sitt stilrena originalutförande. Perfekt för både planerade resor och oväntade transportbehov.

Takräcke/lasthållare för din Nissan

Northrack som takräcke för Nissan-bilar

Med Northrack får du tillgång till en lasthållare och ett takräcke som passar de flesta bilmodeller från Nissan. Montering sker snabbt och enkelt, och takräcket är väldigt enkelt att förvara när det inte används då det tar väldigt liten plats. Eftersom takräcket passar särskilt bra till bilar med fyra dörrar, så har vi tittat närmare på några bilar från Nissan som vi är säkra på går bra ihop med Northrack.

Nissan Qashqai

Storsäljaren Qashqai är Nissans allra mest populära crossover för stadskörning. Hög smidighet och marknadsledande teknologi har gjort den till många personers förstahandsval. Kombinationen av smart automatisering och Nissans smidiga särprägel har resulterat i en modern klassiker. Trots det väl tilltagna utrymmet behövs däremot ofta extra utrymme vid transport. Och med Northrack får du en lasthållare till Qashqai som går snabbt att montera.

Nissan Leaf

På den ständig växande marknaden för elbilar så är Nissan Leaf i ständigt hög efterfrågan. Sedan lanseringen 2010 har varje ny modell bjudit på förbättrad kapacitet. Och numera har Leaf på många håll ersatt traditionella bensin- och dieselbilar. Genom att välja Northrack gör du det enkelt att montera ett smidigt takräcke på Nissan Leaf för enklare transport av last.

Nissan X-trail

Fyrhjulsdrivna X-trail anses av många vara en av de mest prisvärda SUV-bilarna. Stilrent utförande, säker konstruktion och kraftfull prestanda gör den till en bil att lita på. Med bekvämlighet och teknik i fokus så täcker den de flesta personers behov. Med Northrack så kan du komplettera din Nissan X-trail och få en lasthållare som gör det enklare att transportera även de mest skrymmande sakerna.

Nissan Juke

Stadsjeepen Nissan Juke är en smidig crossover som kännetecknas av enkel manövrering och är på många håll i Europa en av de bäst säljande modellerna från Nissan. Men till följd av dess blygsamma storlek så är det en bra idé att komplettera Juke med en smidig lasthållare. Northrack är ett bra val som gör att du kan montera takräcken på din Nissan Juke och transportera större last vid behov.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering