Northrack - Takräcket för din Volkswagen

Takräcke till Volkswagen Passat, Golf, Polo, Arteon, Up

Lite mer än en fjärdedel av alla svenska bilägare väljer Volkswagen. Detta gör dem till en av de mest populära biltillverkarna i Sverige. Trots detta kan det i många fall vara svårt att hitta lättillgängliga tillbehör. Inte minst när det kommer till takräcken så har utbudet varit väldigt begränsat. Och det har i många fall varit väldigt oklart vilka modeller och produktionsserier som de olika räckena har varit kompatibla med.

Med Northrack får du däremot ett takräcke som passar ett stort antal bilar. Slipp oroa dig för huruvida takräcket faktiskt kommer att passa din nuvarande bil, eller om räcket går ihop med ditt planerad nyköp.

Northrack är ett bra val för alla Volkswagen med fyra dörrar. Den universella passformen och smidiga monteringslösningen gör att man inte behöver bekymra sig för vare sig passform eller fästpunkter. Men vilka Volkswagen passar Northrack till?

Northrack för Volkswagen

Northrack är särskilt konstruerat för att passa så många olika märken och modeller som möjligt. Utan att tumma på smidigheten och bärkraften går det att montera på i princip alla bilmodeller och märken på marknaden. Därför är det stor chans att du utan problem kan använda det på just din Volkswagen. Men då det är särskilt lämpat för bilar med fyra dörrar, så har vi tittat närmare på några av de vanligast förekommande 4-dörrarsbilarna från Volkswagen.

Takräcket Northrack till Volkswagen

Volkswagen Arteon

Arteon lanserades 2017 som fyradörrars Coupé. Och även om femdörrarsmodellen är avsevärt mycket mer vanligt förekommande, så har den varit i stor efterfrågan trots långsam försäljning i just Sverige. Som rymlig premiummodell har den för många blivit en favorit på resan. Utrustad med ett takräcke från Northrack blir Arteon oerhört mycket smidigare.

Volkswagen Golf

Klassikern Golf har sedan 1974 varit en storfavorit och hör till en av världens mest tillverkade modeller. Den kännetecknas i allmänhet av hög nivå av smidighet, och placeras i många håll i kompaktklassen. Med Northrack ger man sin Golf ofta väl behövligt extra transportutrymme.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat har sedan lanseringen under 70-talet varit något utav Volkswagens bruksbil. Den förekommer ofta som både kombi och sedan, och är för många ett förstahandsval som familjebil. Med Northrack så får denna redan rymliga modell förmågan att även transportera skrymmande saker. Perfekt på semestern eller när man nu kan tänkas behöva ett tillförlitligt takräcke.

Volkswagen Polo

Precis som många andra bilar från Volkswagen så lanserades Polo under 70-talet. Den anses ofta vara en minibil, trots att den dessa dagar i praktiken räknas som fullstor. Även om de senare modellerna har fått utökat utrymme, så drar Polo ofta nytta av utökat smidiga transportmöjligheter. Här är Northrack ett givet alternativ.

Volkswagen Up

Minibilen Up! är främst förknippad med att vara en 3- och 5-dörrarsbil men finns även tillgänglig som modell med fyra dörrar under benämningen Cross Up. Trots att den på många sätt är förhållandevis okänd så finns det ett relativt stort antal ägare i Sverige. Att komplettera sin Cross Up med ett takräcke från Northrack ger den väl behövliga transportmöjilgheter.

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering