Unikt takräcke och lasthållare för din Kia - Northrack

Takräcke, lasthållare till KIA
Trots att sydkoreanska Kia Motors Corporation grundades för mer än sjuttiofem år sedan så är det mest på senare år som deras bilar fått uppmärksamhet i Sverige. Mycket beror att det var först under 90-talet som de storsatsade på de internationella bilmarknaderna, och numera är deras modeller riktiga storsäljare. Bilmodeller från Kia står nämligen för en tredjedel av nyregistreringarna i Sverige.

I takt med att efterfrågan på bilar från Kia ökar så ökar av naturliga skäl också efterfrågan på tillbehör. Något som varit notoriskt problematiskt är att hitta smidiga takräcken och lasthållare till Kia. De flesta tillgängliga alternativ är nämligen både modellspecifika och finns ofta bara i särskilda butiker.

Vill du slippa bekymra dig över huruvida en viss lasthållare passar just din Kia så är Northrack ett enklare val. Vår lasthållare är utformad för att passa de flesta bilmodeller från Kia, och är tillräckligt lättanvända för att kunna monteras vid behov. Det gör att du utan problem bevarar det särpräglade utseendet på din Kia och slipper onödigt hög bränsleförbrukning samtidigt som du får ett riktigt bra takräcke.

Trots att lasthållare från Northrack är tillräckligt universella för att passa alla Kia så är de bäst lämpade för de bilmodeller som har fyra dörrar. Därför har vi tittat närmare på några bilar från Kia som vi tycker Northrack passar särskilt bra till.

Takräcke för din BMW

Northrack för Kia

Med Northrack får du en enklare lasthållare för Kia. Med fokus på enkel montering, pålitlig konstruktion och universell passform så är det ett bättre val om du inte vill behöva krångla med eller fundera på särskilda modellspecifika lösningar.

Kia Niro

Mångfacetterade Kia Niro är en av de mer populära hybridbilarna, och har blivit känd för att den förenar låga driftkostnader med imponerande kapacitet. Sedan lanseringen 2016 har den dykt upp i ett flertal versioner och är i nuläget den modell som säljer bäst i Sverige. Vill du ha extra utrymme så är en lasthållare från Northrack det perfekta sättet att förbättra transportmöjligheterna utan att i någon stor utsträckning påverka bilens utseende eller bränsleförbrukning.

Kia Cee’d

Halvkombin Cee’d från Kia har sedan 2006 varit oerhört populär i Sverige och placerar sig numera regelbundet som en av de tjugo mest populära bilarna sett till nyregistreringar. Även om den ofta uppmärksammas för sin design så har den fått rykte som en prisvärd bil med bra prestanda. För att göra såväl transporter som semesterresor enklare föreslår vi att du överväger ett takräcke till Kia Cee’d. Med Northrack är du garanterad smidig montering, och kan utan problem plocka bort takräcket när det inte behövs.

Kia Optima

Kia Optima, även känd som Kia Magentis och Kia K5, är en internationell storsäljare som har kommit att känneteckna Kias skifte från fokus på småbilar till större och mer rymliga personbilar. Trots svagare försäljningssiffror i Europa så är Optima fortfarande i stor efterfrågan. Även om modellen är väldigt rymlighet så är smidiga lasthållare alltid ett bra komplement. Northrack ger dig möjligheten att vid behov använda lasthållare på din Kia Optima. Helt klart smidigt.

Kia Sportage

Kia Sportage är utan tvekan den mest populära stadsjeepen från Kia. Den unika kombinationen av senaste tekniken och pålitlig konstruktion har gjort den till en modern klassiker. Det är nog ingen slump att den fått högsta omdöme i säkerhetstester från Euro NCAP. Med Northrack får du en enkel lasthållare till din Kia Sportage som alltid finns där när du behöver den. Ett enkelt sätt att förbättra en redan rymlig och kapabel bil.
Handla Northrack takräcke

Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering