Söker du takräcke och lasthållare till din Ford? Då är Northrack ett spännande alternativ

Takräcke och lasthållare till Ford

Ford är ett bilmärke som väcker många känslor och tankar. Detta Amerikanska företag har anor som sträcker sig till början av 1900-talet och är på många sätt för evigt sammanlänkat med den moderna motor- och bilindustrin. I stor utsträckning är detta ett resultat av att de var ett av de första företagen att lansera prisvärda bilar med kraftfulla motorer, med särskild inriktning på den privata konsumentmarknaden.

Detta har gjort att bilar såsom Model T Ford numera är legendariska och på många sätt en symbol för modern industrialism. Ford har även kommit att representera modern produktion då företaget var ett av de första att tillämpa den sorts produktion på löpande band som blev en av grundstenarna i vår samtida tillverkningsprocess.

I vår egen samtid så har bilar från Ford varit fortsatt populära. Och flera av deras modeller är riktigt storsäljare. Fast precis som gällande många andra märken har det varit notoriskt omständligt att hitta praktiska och lättanvända lasthållare och takräcken. Därför föreslår vi Northrack som ett smidigt alternativ till övriga mer svåranvända takräcken till Ford.

Ford takräcke och lasthållare

Northrack takräcke och lasthållare för Ford

Vad som kännetecknar Northrack är smidig användning och mångfacetterade användningsområden. Till skillnad från övriga lasthållare och takräcken så är det ett lämpligt alternativ för de flesta bilmärken och modeller. Men vilka bilar från Ford är Northrack särskilt lämpat för? Vi har tittat närmare på några riktigt bra alternativ.

Ford Focus

Smidiga Focus är på många sätt uppföljaren till den populära Escort-serien. Sedan lanseringen 1998 har det varit en favorit i små- och mellanbilsegmentet. Då den har lanserats i ett flertal olika utföranden gällande såväl chassi som motor har den, åtminstone i Sverige, blivit en given folkfavorit och storsäljare. Med Northrack får du ett givet takräcke och lasthållare för att maximera utrymmet.

Ford Kuga

Ford Kuga innebar ett stort steg för Ford och ett närmande mot den växande efterfrågan på SUV- och crossover-bilar. Kuga lanserades 2008 och blev snabbt en storsäljare på den Europeiska marknaden. Serien kännetecknas av fyrhjulsdrift och hög nivå av prisvärdhet. På Nordamerikansks marknaden lanserades den under varumärket Escape. Även om den i originalutförande har väl tilltaget utrymme så drar den helt klart nytta av en smidig lasthållare, och i detta hänseende blir Northrack ett praktiskt komplement.

Ford Mondeo

Bland familjebilar så är Ford Mondeo förmodligen en av de allra mest populära. Den har sedan 1993 varit ett givet val för alla som vill ha en både rymlig och praktisk bil som inte medför onödiga merkostnader. I såväl Sverige som resten av världen har den under många år varit en storsäljare. Som fyrdörrarsmodell blir Northrack ett givet val om du vill ha en smidig lasthållare som gör det enkelt att transportera skrymmande saker.

Ford EcoSport

Ford EcoSport är en av Fords samtida storsäljare. Det är en kompakt SUV som kombinerar modern teknik med pålitlig traditionell konstruktion. Den lanserades 2003 och har år efter år blivit alltmer efterfrågad. Då den ständigt får bra placeringar i säkerhetstester så är den många personers förstahandsval. Känner man att man behöver lite extra transportutrymme så blir Northrack en smidig lasthållare som bevarar bilens originalutförande.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering