Takräcke, lasthållare till Renault - Northrack universal takräcke

Takräcke och lasthållare till Renault

Franska Renault har en historia som sträcker sig tillbaka till 1899 och har kommit att förknippas med mycket av den innovation som numera tas för givet, och har intressant nog spelat en betydande roll i framväxten av moderna bromssystem. För svenskarnas del har Renault länge varit en favorit, och deras bilar återkommer årligen som en av de tio mest sålda.

Som väldigt populär biltillverkare råder det så klart även stor efterfrågan på smarta tillbehör såsom lasthållare. Men som ofta annars kan det var svårt att hitta tillbehör som både passar och samtidigt är kvalitativa och lättanvända. För dig som behöver en lasthållare till din Renault så är det föga överraskande att vi rekommenderar Northrack. Men det är inte utan anledning.

Northrack ger dig ett takräcke och en lasthållare till Renault som går snabbt att använda vid behov, och därför inte påverkar vare sig bränsleförbrukningen eller bilens utseende. I de flesta fall går monteringen på några minuter, och då får en beprövad lasthållare som tål att jämföras.

Northrack är en lösning som är särskilt lämpad för bilar med fyra dörrar. Och därför har vi tagit en titt på några av de modeller från Renault som vi tror takräcket kompletterar alldeles särskilt bra.

Takräcke och lasthållare till Renault

Northrack för Renault

Genom att välja Northrack som takhållare till din Renault gör du ett smart val. Även om du i framtiden byter bilmodell eller märke så kommer du kunna använda takräcket på din nya bil. Ett smartare val om du vill vara säker på att takräcket bara fungerar. Utan krångel.

Renault Clio

Renault Clio kan man med fog påstå är en favorit bland svenskar. Som en av de tjugo mest sålda bilmodellerna verkar den ha en särskild plats i svenska hjärtan. Kanske beror det på att det är en av de mer smidiga och pålitliga småbilarna som förenar design och prestanda. Men som småbil är den ofta i behov av mer utrymme. Och genom att välja Northrack får du ett enkelt takräcke som perfekt kompletterar din Clio.

Renault Captur

Captur är Renaults mest populära SUV. Och trots väl tilltagen kapacitet och prestanda så har de säkerställt att priset inte skenar iväg. Kanske är det just därför som den är så eftertraktad. Trots stort lastutrymme så är det helt klart en bra idé att välja ett takräcke för enklare transporter i samband med resor, inköp eller när man behöver få med sig lite mer skrymmande saker.

Renault Zoe

Bland elbilar så är Renault Zoe särskilt populär. Antagligen då den har marknadsledande räckvidd och har löst många av de kompromisser som andra biltillverkare tvingats förhålla sig till. Enligt många är det den första bilen som visat att elbilar på allvar kan ersätta traditionella alternativ. Med Northrack får du ett takräcke till Renault Zoe som perfekt kompletterar bilens egenart.

Renault Mégane

Som populär familjekombi är Mégane många personers vardagsfavorit. Med många innovativa tekniska lösningar så har den hög körglädje som förenas med effektiv bränsleförbrukning. En liten mindre kombi för familjen. Och Northrack är så klart ett bra val om du behöver en lasthållare till Megane.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering