Takräcke/lasthållare för Audi - Northrack takräcke

Audi takräcke och lasthållare

Som ett av de tio mest populära bilmärkena i Sverige så är det egentligen inte så konstigt att efterfrågan på takräcken eller lasthållare för Audi är stor. Men även om bilmodeller från Audi är väldigt vanliga så är det i många fall förvånansvärt svårt att hitta smidiga, enkla och prisvärda takräcken.

I många fall behöver man välja räcken som är särskilt anpassade och utformade för just ens egen specifika Audi-modell. Och detta har så klart även följden att man inte kan använda dessa takräcken på andra bilar.

Northrack är ett smidigare val när det kommer till takräcke för Audi. Den passar till i princip samtliga modeller och varianter på marknaden, och går så snabbt att montera att man kan välja att endast använda dem vid behov. Vi tycker själva att det är det givna valet om man vill slippa behöva spendera mer tid än nödvändigt på att välja takräcke.

Även om Northrack passar till de flesta Audi så är de mest lämpade för bilar med fyra dörrar. Tack vare pålitlig, beprövad och säker konstruktion så är det ett takräcke som är väl lämpat för alla tillfällen, oavsett om det handlar om vintersemester eller transport av otympliga saker. Men vilka Audi passar Northrack bäst till?

Northrack för Audi

Idén bakom Northrack är att ett takräcke inte ska behöva vara mer krångligt än nödvändigt. Därför är universell passform, smidig installation och lätt förvaring exempel på den sorts saker som kännetecknar Northrack. Chansen är väldigt stor att du utan problem kommer att kunna använda Northrack på din Audi. Men då de främst är utformade för bilar med fyra dörrar så har vi valt att specifikt nämna några av de mest populära 4-dörrarsbilarna från Audi.

Takräcke till Audi

Audi A3

Sedan lanseringen 1996 så har Audi A3 intressant nog varit något utav både en familjefavorit och ett populärt premiumval. Den kännetecknas generellt sett av kraftfull motor och hög bekvämlighet, och i Sverige så är det den i särklass mest populära Audi-modellen. Vill du ha enkel möjlighet att använda takräcke vid behov så är Northrack ett perfekt val. Då de är enkla att plocka bort så slipper du bekymra dig över att de ska ha negativ inverkan på bilens utseende.

Audi Q3

Audi Q3 är en av de mer smidiga stadsjeeparna och är modellen som ofta kommer på tal när man överväger en både kompakt och rymlig SUV. Som en av de mest säkra bilmodellerna på marknaden som förenar väl tilltaget lastutrymme med en smidig körupplevelse så hör den definitivt till en av Audis storsäljare. Om man ska välja ett takräcke till Audi Q3 så är Northrack en lösning som ser till att man på egna villkor kan utöka transportmöjligheterna.

Audi A5

Audi A5 är en populär bil i mellanklassen som konkurrerar med många andra premiummodeller i samma prisklass. Internationellt sett har den uppmärksammats för dess höga pålitlighet och på det stora hela låga driftkostnaderna, vilket realiseras utan att kompromissa med motorkraften. Northrack är ett perfekt takräcke till Audi A5 då det kan användas vid behov och därmed vare sig leder till onödig ökning av bränsleförbrukningen, eller negativ inverkan på det estetiska.

Audi A1

Minstingen Audi A1 är populär då den förenar hög smidighet med låg bränsleförbrukning. Den har blivit ett förstahandsval bland alla som värdesätter trygghet, ekonomi och komfort. Trots detta är den absolut kapabel för såväl långsemester som transport. Har du 4-dörrarsvarianten av Audi A1 så får du med takräcket Northrack väl behövligt extrautrymme.

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering