Upptäck Northrack takräcke

Mjukt takräcke Northrack

Marknadens smidigaste takräcke

Northrack är ett takräcke framtaget i Sverige. Perfekt för resan eller för dig som inte har tillgång till ett vanligt takräcke. Ett smidigt portabelt system för bilar utan rails eller takräcke och enkelt att sätta på. Northrack passar de flesta bilmodeller på marknaden och bäst på fordon med 4 dörrar.

Northrack sätts på plats på under 2 minuter genom att det enkelt spänns fast via bilens undertak. Du slipper allt krångel som ett vanligt takräcke kan innebära och du har det alltid med dig i bilen för både planerade och oförutsedda situationer. Tack vare sin utformning passar Northrack de flesta bilmodeller vilket är en stor fördel om du har fler bilar, köper ny bil eller till hyrbilen.

Enkel att installera och förvara

Northrack™ takräcke är oerhört enkelt att installera och kräver inga verktyg. Takräcket spänns fast genom bilens dörrar och undertak. Det tar mindre än två minuter att få ditt takräcke på plats. Tack vare sin lätthet och storlek kan du enkelt förvara den i bagageluckan eller hänga den över axeln. En komplett uppsättning Northrack™ väger bara 1,8 kg!

Enkelt att installera takräcket

Handla Northrack takräcke

 

Materialet i Northrack takräcke

Material

Northrack™ tillverkas i vattentät PVC 600D canvasduk. Klossarna är gjorda i EPE-skum som är extremt slitstarkt. Ovan- och undersidorna har ett skyddslager av RubberTek™-gummi för att förhindra att takräcket glider eller repar ditt biltak. Spännremmarna är vattensäkrade och håller samma kvalitet som bilbälten. I paketet ingår två takräckeklossar där vardera kloss har nio st förstärkta säkerhetsöglor där du kan fästa spännremmar för godset.

Specifikationer:

  • Lastkapacitet: ca 75 kg (beroende på bilens maxvikt på taket)
  • Mått: ca. 990 x 101 x 76 mm
  • Vikt: 1,8 kg
  • Färg: Svart

Paketet innehåller:

  • 2 st takräckeklossar
  • 2 st spännremmar
  • 1 st mikrofiberduk
  • 1 st skyddande fodral

Handla Northrack takräcke