Takräcke till Mercedes - Northrack universala takräcke

Takräcke till mercedes

Tyska Mercedes-Benz har med anor som sträcker sig ända tillbaka till 1886 blivit för evigt sammanlänkade med såväl premiummodeller som bilhistorien i stort. Särskilt då företaget och dess grundare låg bakom den första pålitliga förbränningsmotorn redo för massproduktion. Men sedan dess har mycket vatten har flutit under broarna, men de har bibehållet sitt rykte för hållbarhet och kvalitet.

I Sverige är Mercedes numera det näst mest populära premiummärket. Flera av deras modeller står för en betydande del av de svenska nyregistreringarna, sammantaget så är det ett av de tio mest populära bilmärkena. Men precis som många andra premiumtillverkare så är de även smått ökända för att göra det svårt för tredjepartstillverkare, vilket även sträcker sig till lasthållare och takräcken. Med följd att det varit förhållandevis svårt att hitta ett enkelt och smidigt takräcke för Mercedes-Benz.

Med Northrack så blir det enkelt att montera en lasthållare på din Mercedes. Vårt
takräcke är särskilt anpassade för att passa så många olika bilmärken och modeller som möjligt. Det gör dem till ett perfekt val för bilar från Mercedes-Benz. Då de är oerhört enkla och smidiga att montera och plocka av så kommer de inte vara att hinder för dig som föredrar att vårda bilens originalutseende. Då Northrack passar bäst för bilar med fyra dörrar, så har vi tittat närmare på några modeller från Mercedes-Benz som vi tycker passar särskilt bra ihop med Northrack.

Takräcke till Mercedes

Northrack för Mercedes-Benz

Northrack är ett takräcke som gör det enklare att transportera skrymmande last med din Mercedes-Benz. Det är enkelt att förvara, går snabbt och montera och gör att man har en smidig lasthållare som alltid är tillgänglig när man behöver den.

Mercedes-Benz E-Klass

E-klass är utan tvekan den mest sålda bilen från Mercedes-Benz. Till och med om man räknar ända från företagets blygsamma begynnelse. Som kombi förenar den smidighet med väldigt hög pålitlighet. Och då den numera finns tillgänglig som laddhybrid så kommer den definitivt att fortsätta vara en av deras flaggskeppsmodeller. Northrack är en lasthållare för Mercedes-Benz E-klass som blir ett perfekt komplement. Då detta takräcke kan monteras vid behov så har Northrack minimal inverkan på utseende och bränsleförbrukning.

Mercedes GLC

GLC-klass från Mercedes står för kompakta SUV i lyxutförande. Sedan lanseringen 2015 har de varit väldigt efterfrågade, enligt utsago till stor del då de kombinerar senaste tekniken med traditionell och pålitlig motorkraft. Även om modellerna har väl tilltaget utrymme trots kompakta utföranden, så kan du med en lasthållare för Mercedes GLC förenkla både transporter och semesterresor. Northrack blir ett perfekt komplement.

Mercedes C-klass

Mercedes C-klass kombi har sedan lanseringen 1993 blivit något utav en modern
klassiker. I sitt nuvarande utförande har den bevarat sina anor, samtidigt som den
anpassat sig till moderna förväntningar på stil och funktion. Den anses ofta representera ett av de mest bekväma alternativen från Mercedes. Väljer du Northrack får du chansen att vid behov montera takräcke på Mercedes C-klass. Alltid utan problem. Och alltid enkelt att bevara originalutförandet.

Mercedes A-klass

Mercedes A-klass är en halvkombi med smart teknik och moderna lösningar. Den finns tillgänglig som laddhybrid, och har blivit många personers favoritval när det kommer till framtidssäkrade bilar. Vad den däremot ofta drar nytta av är extra utrymme. Med Northrack så får du en lasthållare för Mercedes A-klass som enkelt monteras, och lika enkelt plockas bort när takräcken inte behövs.

Handla Northrack takräcke

Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering