Northrack - ett takräcke för din Škoda

Takräcke och lasthållare till Skoda

Även om Škoda Auto sedan 1992 är en del av Volkswagen-koncernen så har man varit oerhört noggrann med att bevara dess särprägel. Detta är inte särskilt överraskande då det är ett av de mest lönsamma av Volkswagens många bilmärken.

Som ursprungligen Tjeckiskt företag med en historik som sträcker sig tillbaka till 1895 har Škoda kommit att bli en symbol för såväl östeuropeisk framgång som modern pålitlighet. Och då bilar från Škoda ständigt toppar listorna över bilar med minst antal besök hos verkstaden så har de blivit något utav en folkfavorit i många delar av världen, däribland Sverige.

Behöver du en lasthållare eller tackräcke till Škoda så är Northrack ett riktigt bra val. Vårt takräcke säkerställer att du får ut så mycket av lastutrymmet, och kan transportera allt ifrån lång last till de saker som annars tar upp onödigt mycket plats i bakluckan. Perfekt för såväl jobb som vardag och semester.

Takräcke/lasthållare till Toyota

Northrack för Škoda

Idén bakom Northrack dök upp till följd av vi upplevde att marknaden för takräcken i viss utsträckning hade stagnerat. Nästan samtliga produkter var endera universella och otympliga, eller modellspecifika och därmed väldigt begränsande. Och då vi ansåg att det fanns utrymme för en lasthållare som förenade universell passform med hög pålitlighet och enkel montering, så valde vi att lansera Northrack. Men vilka modeller från Škoda går bäst ihop med Northrack?

Skoda Octavia

Åtminstone i Sverige så har Octavia på många sätt kommit att representera Škoda. Förmodligen för att de varit storsäljare, men även då kombinationen av utrymme och smidighet verkar stämma väl överens med de förväntningar som svenska traditionellt sett har haft på bilar. Oavsett vilken generation av Octavia som du har så är Northrack ett enkelt val som lasthållare.

Skoda Fabia

Fabia lanserades som en ersättare till Škoda Felicia och har väldigt mycket gemensamt med andra bilar i samma klass från Volkswagen. I Sverige har den varit särskilt populär som sedan, och hör till en av de bäst säljande Skoda i Skandinavien. På grund av det lite mindre utförandet blir Northrack ett smart tackräcke för Skoda Fabia.

Skoda Karoq

Som en av Skodas mest ambitiösa crossover-SUV dök Karoq upp på marknaden under 2017, och blev snabbt ett en storsäljare. Att Sverige var, och är, en särskilt viktig marknad för Skoda bekräftades då lanseringen ägde rum i Stockholm. Även om denna modell har väl tilltaget lastutrymme, så kan du med Northrack för Skoda Karoq få ut ännu mer av utrymmet.

Skoda Rapid

Som ett av Skodas äldsta varumärken sträcker sig Skoda Rapids historia ända tillbaka till 1930-talet. Även om dåtidens Rapid inte har särskilt mycket gemensamt med dagens, så fortsätter den vara ett populärt val och en av Skodas eviga storsäljare. På senare tid har serien integrerats med Volkswagen Polo och även efterträtts av Škoda Scala. Men trots detta fortsätter den att vara ett populärt val inte minst i Sverige. Vill du få ut det mesta av det befintliga utrymmet så är Northrack till Skoda Rapid ett enkelt sätt att få en pålitlig lasthållare.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering