Takräcke och lasthållare till din Toyota

Toyota - takräcke och lasthållare

Japanska Toyota Motor Corporation är en av de såväl globala som asiatiska jättarna inom bilbranschen. Företaget grundades redan 1937, men det kom att dröja till 1980-talet innan deras bilmodeller fick fäste på den internationella marknaden. Därefter kom de snabbt att förknippas med kvalitet och prestanda, och Toyota blev på många sätt en synonym till japansk innovation.

Men de har även blivit kända för ett relativt sett begränsat utbud av originaltillbehör. Och i många fall har tredjepartstillverkare inte kunnat leva upp till de kvalitetsförväntningar som många Toyota-ägare har haft. Detta har inte minst gällt takräcken och lasthållare.

När du väljer Northrack som lasthållare till din Toyota så får du ett smidigt takräcke som håller samma höga kvalitet som originaltillbehör från Toyota. Tack vare smidiga monteringsmöjligheter så väljer du själv när du vill att din bil ska ha sitt originalutförande. Ett perfekt komplement till din bil.

Takräcke/lasthållare till Toyota

Northrack för Toyota

Northrack är ett resultat av vår ambition att säkerställa att alla kan få tillgång till ett pålitligt och lättanvänt takräcke, oavsett vilken bilmodell man nu kan tänkas ha. Då vi själva har upplevt hur begränsande det är med lasthållare och räcken som bara passar en viss specifik modell, så tyckte vi att det var på sin plats med ett alternativt takräcke. Eftersom Northrack passar bäst ihop med 4-dörrarsbilar så har vi tittat närmare på några av de bilar från Toyota som vi tycker är lämpade för vårt takräcke.

Toyota Auris och Corolla

Toyota Auris lanserades 2006 som en variant av Toyota Corolla med ambitionen att vara en rymlig och smidig familjebil, med lite lyxigare inslag. Den uppmärksammades snabbt för dess säkra utförande och blev en svensk storsäljare, men 2018 tog Toyota beslutet att integrera Auris i Corolla-serien. Oavsett om du har en Corolla eller Auris så är Northrack ett perfekt komplement om du behöver extra lastutrymme.

Toyota Yaris

Smidiga Yaris är en vidareutveckling av de tidigare modellerna småbilen Toyota Starlet och mellanbilen Toyota Tercel. I samband med lanseringen 1999 blev den snabbt uppmärksammad för dess uppmärksamhet, och sedan fjärde generationen har de toppnoterats av Euro NCAP avseende säkerhet, Om du behöver en lasthållare till Toyota Yaris så tycker vi givetvis att Northrack är ett bra val, då takräcket gör en redan smidig bil ännu smidigare.

Toyota C-HR

Toyotas crossover-SUV lanserades 2016 och representerade Toyotas största steg mot att närma sig den ständigt växande marknaden för lite större och mer robusta bilar. Den har placerat sig i topp i samtliga säkerhetstester, och har internationellt sett fått ett högt anseende. Även om den är rymlig i sitt originalutförande så blir Northrack en smidig lasthållare för lite mer krävande transporter.

Toyota RAV4

Toyota RAV4 är en kompakt SUV har varit en del av Toyotas arsenal sedan 1994 och är därmed deras äldsta fortfarande tillgängliga SUV-modell. Den är känd för att förena väl tilltaget utrymme med smidigt utförande. För ännu mer lättillgängligt utrymme så rekommenderar vi definitivt lasthållaren Northrack. Den gör att du kan få ut det mesta av din RAV4, oavsett vilken generation du har.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering