Takräcke och smidig lasthållare till Toyota Yaris

Takräcke och lasthållare till Toyota Yaris

Ständigt populära Yaris fortsätter att vara en av Toyotas toppsäljare. I Sverige är det deras allra mest efterfrågade modell. Detta har även gjort att många vill ha smidiga takräcken till Yaris. Northrack är ett givet val för dig som vill ha en enkel och mångfacetterad lasthållare.

Sedan Yaris lanserades för över tjugo år sedan har den haft en stadig ressa mot att bli Toyotas bäst säljande modell genom tiderna. Som kompakt bil med fokus på smidighet har den visat sig i stor utsträckning motsvara de förväntningar som finns på den europeiska marknaden.

Med anor som sträcker sig ända tillbaka till 1937 har Toyota kommit att bli ett av världens största bilföretag. Enligt färska siffror så står de numera för merparten av alla nyförsäljningar, och har därmed gått om många av de europeiska storsäljande biltillverkarna. Samtidigt har de upprätthållit ett rykte av att säkerställa kvalitet även under massproduktion. Och med tanke på att Yaris numera är en av de tio mest sålda bilarna i Sverige så verkar det som att de är på rätt spår.

Lite historik om Toyota Yaris

Yaris lanserades ursprungligen 1999 och har sedan dess dykt upp i ett flertal generationer. Redan i samband med första generationen så blev den på många håll utsedd till årets bil, då den ansågs förena unikt hög säkerhet med smidighet och bränsleeffektivitet. Detta har sedan kommit att bli en del av varumärkets kännetecken, och har nu i sin fjärde generation även dykt upp som hybridbil.

Med fokus på smidig vardagsanvändning så har den dykt upp i ett flertal variationer. Och har utöver benämningen Yaris även lanserats under beteckningarna Vitz, Platz, Echo och Vios. Precis som många andra biltillverkare har Toyota däremot uttryckt ambitionen att på sikt harmonisera modellutbudet och lansera varumärket Yaris på bredare front.

Takräcke och lasthållare till Toyota Yaris

Northrack takräcke till Toyota Yaris

Oavsett vilken modell eller generation av Toyota Yaris som du har, så är Northrack ett enkelt val om du behöver en pålitlig lasthållare eller ett takräcke som går snabbt att montera. Då Yaris i sin natur är en kompakt bil kan man med ett smart takräcke se till att verkligen förenkla även de mest krävande transporter. Vad som gör Northrack till ett bra väl för Yaris är att det är en lösning som är oerhört skonsam mot bilen, samtidigt som bärkraften och pålitligheten tål att jämföras med samtliga andra alternativ på marknaden.

Eftersom Northrack knappt tar någon plats så är det oerhört enkelt att förvara i bilen tills dess att det behövs användas. Då kan man vid behov snabbt montera det, och på så sätt få en flexibel lasthållare som gör att man aldrig behöver oroa sig för problem i samband med transport av skrymmande saker. Att alltid ha ett takräcke tillgängligt är i många fall en stor trygghet, oavsett om det handlar om vardag, semester eller för jobbet.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering