En kombinerad lasthållare och takräcke till din Toyota Auris

Lasthållare och takräcke till Toyota Auris

Som en av de numera mer populära kompaktbilarna i Toyotas utbud så har Auris kommit att bli något utav en internationell favorit. Med hög säkerhet och smidigt utförande är den i ständig efterfrågan och är i Sverige väldigt nära att konkurrera med givna storsäljare. Om du väljer Northrack som takräcke så kompletterar du din Auris med enkla extra transportmöjligheter. Men hur kommer det sig att just Auris blivit en storsäljare?

Auris presenterades 2006 som ersättare och vidareutveckling av befintliga Toyota Corolla. Detta skapade däremot viss förvirring då modellerna på många håll överlappande varandra i både utförande och konstruktion.

Hur som helst så var ambitionen att med Auris lansera en rymlig bil som samtidigt var tillräckligt kompakt och smidig för att vara lämpad för såväl Europeiska som Nordamerikanska marknaden, där förväntningarna traditionellt sett varit ganska skilda.

Redan vid lanseringen så fick den väldigt höga placeringar i säkerhetstester och uppmärksammades på flera hål för att den kombinerade innovation med klassiskt pålitligt utförande. Från att ursprungligen ha lanserats med bensin- eller dieselmotor så finns det numera även tillräckligt som laddhybrid, vilket många har tagit som ett tecken på att Toyota även i framtiden planerar att satsa på Auris.

Toyota Auris: En storsäljare

Toyota har numera ett flertal storsäljare i sitt utbud. Men Auris är tätt följt av Yaris deras absolut mest populära modell. Och med ständigt ökande försäljningssiffror så ligger det definitivt i deras intresse att prioritera den. Nu när den har nått tredje generationen så har Toyota valt att storsatsa på hybridmotorer och visat en tydlig ambition att göra det till en given del av även framtida modeller.

På många sätt så verkar det som att Toyota har valt att satsa brett med Auris. För numera finns de tillgängliga i ett stort antal varianter, och som köpare har man omfattande möjligheter att individualisera sin bil utifrån eget tycke.

Northrack - en kombinerad lasthållare och takräcke för Toyota Auris

Även om Toyota Auris är känt för att vara väldigt rymlig i förhållande till övriga småbilar så finns det samtidigt en gräns för vad som är möjligt att transportera. När det gäller långa och skrymmande saker så är det helt enkelt ett måste att komplettera Auris med särskild transportutrustning. I detta hänseende är Northrack ett riktigt smart val. Som flexibelt och lättmonterat takräcke gör det att man kan komplettera sin Auris med en lasthållare som är tillgänglig precis när man behöver den.

Något som får Northrack att sticka ut ur mängden är att takräcket är väldigt enkelt att montera på din Toyota Auris. Utan att behöver riskera skador på vare sig bil eller kringutrustning så går Northrack att använda vid behov.

Kombinationen av snabb montering och robust utförande gör det till ett perfekt val för såväl vardagsbehov som till semestern. Bäst av allt är kanske att takräcket går att förvara i bilen när det inte används, vilket gör att man aldrig behöver vara orolig för att sakna extrautrymme vid oväntade transporter.

Handla Northrack lasthållare/takräcke här


2 kommentarer


  • Andreas på Northrack

    Hej Jan, Corolla har 4 dörrar så det ska inte vara några problem alls.


  • Jan Winroth

    Undrar om det passar från Auris till corolla.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering