Lasthållare och takräcke till Toyota C-HR

Lasthållare och takräcke Toyota C-HR

Söker du efter en smidig lasthållare/takräcke till din Toyota C-HR så är Northrack ett väldigt bra alternativ. Särskilt om du som så många andra endast använder takräcket vid speciella tillfällen. Northrack förvarar du t ex i bagaget och använder när behovet uppstår. Monteringen sker utan verktyg då takräcket spänns fast med remmar. Du slipper på så sätt förstöra bilens originalutseende med en fast installation.

Läs mer om Northrack lasthållare/takräcke här

Populära Toyota har den senaste tiden satsat stort på den växande marknaden för crossover-bilar. Som en av deras mest populära modeller har C-HR kommit att bli ett givet val för många bilägare. Men varför väljer många just C-HR?

När Toyota i slutet av 2016 lanserade C-HR så var det en del av deras ambition att möta den växande efterfrågan på kompakta SUV-bilar. Då benämningen står för Coupé-High Rider var det en tydlig anspelning på att bilen utgjorde en kombination av traditionell kupémodell och modern SUV. I detta specifika segment har Toyota kommit att bli många svenska bilägares förstahandsval.

Även om försäljningssiffrorna inledningsvis var allt annat än imponerande så har C-HR på senare år definitivt knappat igen. Som Toyotas fjärde bäst säljande bil så har den däremot numera en central roll i deras utbud. Den är även på många sätt väldigt representativ för deras samtida fokus på fyrhjulsdrivna bilar med bensin- eller hybridmotor.

Toyota C-HR: En modern SUV

Med Europa som första steg i en bredare lansering så dök C-HR upp 2016 och lanserades redan inledningsvis i två varianter med val av bensin- eller hybriddrift. Efter bara ett år så hade försäljningssiffrorna skjutit i höjden. Antagligen mycket på grund av att modellen uppmärksammades som ett både säkert och prisvärt val. Med ett flertal lyckade säkerhetstester bakom sig så blev den med tiden känd som en framtidssäkrad bil med bred säkerhetsprofil.

Många väljer C-HR som modern SUV. För även om den prismässigt i en hel del fall ligger i det övre segmentet så har den visat sig ge mycket valuta för pengarna. Med stigande försäljningssiffror så har marknaden definitivt sagt sitt. Precis som med många andra modeller från Toyota har det däremot varit notoriskt svårt att hitta passande tillbehör. Och det råder knappast någon undantag när det kommer till takräcken. Därför är Northrack ett bra val för dig som har en Toyota C-HR.

Northrack - smidig lasthållare för Toyota C-HR

Som kompakt SUV ligger det i sakens natur att Toyota har gjort en del kompromisser när det kommer till utrymme, och även om den definitivt bjuder på omfattande transport- och förvaringsutrymme så drar den nytta av att kompletteras med en lasthållare. Vad som gör Northrack unik i detta hänseende är att den med stor enkelhet kan användas vid behov, och alltid finnas tillgänglig så att du får ut så mycket som möjligt av din C-HR.

Genom att välja Northrack till Toyota C-HR så får du ett tackräcke och en lasthållare som förbättrar dina transportmöjligheter utan att ha negativ inverkan på din bil. Till skillnad från andra permanentmonterade alternativ så är Northrack ett mer lättanvänt alternativ för dig som endast ibland behöver transportera skrymmande saker. Alltid tillgängligt när du behöver ett takräcke som mest.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering