Northrack - ett utmärkt val av takräcke till din Volvo

Takräcke till Volvo

Det behöver nog inte konstateras att Volvo har en alldeles särskild ställning på den svenska bilmarknaden. I över sextio år så har bilmodeller från Volvo toppat listorna över nyregistrerade bilar. Även på andrahandsmarknaden figurerar de ständigt som en given favorit. Det är inte så konstigt då företaget sedan starten 1927 varit en stapelvara bland svenska industrier. Och trots många samtida omstruktureringar har de än idag, närmare hundra år efter uppstarten, huvudkontor i Göteborg.

Även om många bilar från Volvo har blivit både vardags- och semesterfavoriter, tack vare väl tilltagna förvaringsutrymmen, så är det ofta ett måste att komplettera med takräcke. Att välja rätt takräcke till Volvo kan däremot vara lite småkrångligt då de olika modellerna kan vara utrustande med allt i från traditionella eller integrerade rails till höga rails eller inga rails alls.

För dig med Volvo blir Northrack ett enklare val om du behöver ett takräcke. Med funktionalitet och användarvänlighet i åtanke är det ett givet val om du värdesätter smidighet och flexibilitet. Men vilka Volvo passar Northrack till?

Northrack för Volvo

Vad som gör Northrack till ett väldigt speciellt takräcke är att det är konstruerat för att kunna användas med de flesta bilmodeller på marknaden. Samtidigt som det håller hög kvalitet och tål att jämföras med många modellanpassade takräcken, så är det ett på många sätt avsevärt mycket enklare val. Du slipper oroa dig för att det ska passa just din modell, och du behöver inte köpa nytt takräcke bara för att du byter bil. Vi har tagit en titt på några av 4- och 5-dörrarsmodellerna från Volvo för vilka Northrack är ett särskilt bra val.

Volvo S90/V90

Denna populära modell lanserades 2016 som 4-dörrars sedan (S90) och 5-dörrars kombi (V90). Den blev snabbt oerhört populär, och toppar numera listor över mest sålda Volvo i Sverige. Den brukar anses kännetecknas av teknisk innovation, komfort och rymlighet. Och behöver man ett takräcke för bruk vid behov, som inte påverkar bilens utseende, så är Northrack för Volvo S90 och V90 ett tveklöst bra val.

Volvo S60/V60

Bland Volvos sedanmodeller så är S60 en av de allra mest sålda, och har sedan lanseringen 2000 varit en storsäljare. Kombimodellen V60 dök upp tio år senare, men har på senare tid blivit väldigt förknippad med cross country-varianterna. Som prisvärt mellanklassalternativ är den ständigt efterfrågad. Vill man skaffa tackräcken till sin S60 eller V60 kan man utan problem välja Northrack.

Volvo XC90/XC60

Med XC-varianterna har Volvo valt att tillverka lite mer stryktåliga och robusta modeller av sina storsäljare, och de marknadsförs som en del av Volvos Cross Country-koncept. Vad det innebär i praktiken är att de regelbundet anpassar befintliga modeller till lite mer krävande väglag. Med högre höjd och fyrhjulsdrift kan de hantera såväl landsväg som lite mer krävande körning. Ett tveklöst populärt val på svenska landsbygden, eller för den som vill vara rustad för alla väglag. Behöver man förbättra transportmöjligheterna är Northrack för XC60 och XC90 ett smidigt sätt att få ett takräcke som kan användas vid behov.

Volvo S40/V40/XC40

Även om den sista Volvo V40 tillverkades 2019 så lever den kvar som en del av Cross Country-serien, och är samtidigt en av de mest sålda modellerna på begagnatmarknaden. Den marknadsfördes som en mindre familjebil och var väldigt populär för dess nedsänkta botten och rymliga lastutrymme. Med Northrack för V40 blir däremot en redan rymlig bil ännu smidigare då det utan att påverka bilens särpräglade utseende, ger väl behövlig möjlighet att transportera även de längst och mest otympliga sakerna.


Handla Northrack takräcke

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published