Fakta om Volvo S90/V90 och tips på smidigt takräcke

Takräcke till Volvo S90 och V90

I Sverige så är det få biltillverkare som har sådan särställning som Volvo. År efter år har deras bilar stått för merparten av nyförsäljningar. Och S90/V90 har de senaste åren positionerat sig som Volvos näst mest populära bilmodell. Vi börjar med lite fakta kring Volvo S90/V90 och avslutar med ett nytt takräcke som passar ypperligt till modellerna.

Volvo har numera ett stort antal storsäljare i sitt ständigt växande utbud av personbilar. Åtminstone sett till Sverige där de år efter år placerar sig som den biltillverkare vars modeller står för merparten av nyförsäljningar. Även på begagnatmarknaden har deras bilar stått för en betydande del av omsättningen. Vad som kännetecknar Volvo S90 och kombiversionen V90 är att de precis som många av de andra Volvobilarna erbjuder en rymlig upplevelse med fokus på det väsentliga.

När S90 och V90 lanserades 2016 så dröjde det inte länge innan de fick ett flertal internationella utmärkelser. Och då en stor del av utvecklingen skedde på svensk mark så anses modellerna av många personer att vara något utav en modern klassiker. Även om den lanserades som en bil i lyxklassen så har den fått något utav en folklig ställning och är numera en av Volvos allra mest populära modeller.

Volvo S90/V90: Samtida klassiker

Sedanmodellen S90 och kombivarianten V90 lanserades 2016 som något utav Volvos flaggskepp. De representerade en fokus på den internationella marknaden, och dök även upp i Cross Country-varianter vilket motsvarade ett mellanting mellan traditionella modeller och mer terrängorienterade bilar. Med fokus på bensin- och dieseldrift så motsvarade modellerna på många sätt vidareutvecklingar av Volvos befintliga Scalable Product Architecture (SPA).

Men de har även dykt upp som laddhybrider, vilket har positionerat S90 och V90 som moderna bilmodeller i stor efterfrågan. Som två av Volvos absoluta storsäljare så kommer de med största sannolikhet att ha en ganska långvarig plats i deras utbud av smidiga personbilar.

Takräcke till Volvo S90 och V90

Även om såväl S90 som V90 har gott om befintligt utrymme så kan man trots allt dra stor nytta av Northrack som takräcke. Det gör att man kan komplettera befintligt lastutrymme och göra det lätt att få ut så mycket som möjligt av sin S90 och V90. Vad som gör att Northrack sticker ut ur mängden är att det är enkelt att använda vid behov, är oerhört skonsamt mot bilen och gör att man kan utöka transportmöjligheterna precis när man behöver det. Därför har Northrack blivit något utav en favorit bland personer som vill ha smidiga lasthållare att använda när de behövs som mest, oavsett om det handlar om semester eller vardag.

Genom att välja Northrack så ser du till att få tillgång till ett takräcke som är väldigt smidigt att montera. När det inte används så kan du förvara det i bilen för att plocka fram när du behöver transportera något skrymmande. Därefter är det enkelt att demontera för att bibehålla din Volvos ursprungliga utseende. På det stora hela ett väldigt smidigt och praktiskt val för alla som vill ha ett smidigt tackräcke att använda vid behov.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering