Takräcke och lasthållare till Volvo V60 / S60 från Northrack

Takräcke och lasthållare till Volvo S60

Volvo har på många sätt en unik ställning. Inte bara är varumärket internationellt sett förknippat med Sverige, utan även inom landet har det fortsatt vara det kanske i särklass mest populära bilmärket bland privatpersoner. Och unikt nog har Volvo under mer än sextio år stått för merparten av såväl nyregistreringarna som omsättningen på begagnatmarknaden. Åtminstone i vårt avlånga land.

Men vilken Volvomodell är egentligen populärast bland svenskar? Även om V70 för många är den givna symbolen för en modern Volvo, så är det faktiskt S60/V60 och S90/V90 som de senaste åren konkurrerat om förstaplatsen bland såväl populäraste Volvomodellerna som populäraste bilarna i Sverige.

Om du är i behov av ett takräcke eller en lasthållare till någon utav Volvomodellerna så är Northrack alltid ett smart val. Då får du tillgång till ett smidigt takräcke som passar såväl S60 som V60, och även de flesta övriga Volvomodeller på marknaden. Det är ett enkelt sätt att säkerställa ytterligare utrymme för en redan rymlig bilserie. Tack vare oerhört enkla monteringsmöjligheter och praktiska förvaringsalternativ, så är det en lasthållare som alltid är tillgänglig precis när man behöver den som mest.

I nuläget är det Volvo S60 och V60 står för merparten av nyförsäljningen. Och på begagnatmarknaden är den på god väg att gå om V70 som traditionellt har legat i toppen där. Men vad är det egentligen som gör 60-serien så populär?

Takräcke, lasthållare Volvo V60

Volvo: Svenska anor sedan början på 1900-talet

Volvo har som företag genomgått oerhört många förändringar. Och trots att ägarbilden på senare år har diversifierats så är både företagets huvudsäte och rötter djupt förankrade i Sverige. Volvo grundades ursprungligen 1926 och hade fram till 1999 i princip all sin produktion belägen i Sverige. Dessa dryga sjuttio år gjorde oerhört mycket för att cementera bilden av Volvo som en helsvensk biltillverkare.

Även om det finns oerhört många åsikter om vad som skiljer sig en modern Volvo från en traditionell så är det ett faktum att deras modeller år efter år toppar listorna över de mest populära bilvalen bland svenska köpare. De senaste åren har 60-, 70- och 90-serierna tävlat om att ligga i topp. Och sedan 2019 är Volvo S60 och V60 två av svenskarnas givna favoriter. Exakt vad som gjort just dessa så populära är svårt att spekulera i, men rimligtvis är det den förmånliga balansen mellan prissättning och kvalitet som gett modellerna en särställning.

Northrack för S60 och V60

Northrack är en svenskframtagen universell lasthållare som är väl lämpad för de flesta bilmodeller på marknaden. Den gör sig särskilt bra för S60 och V60 då den är enkel att använda vid behov, och även är oerhört skonsam mot bilen. Ett givet val för såväl semestern som vardagsbestyr.

Om du behöver ett prisvärt och lättmonterat takräcke till din V60 eller S60 så kommer Northrack absolut att bli en positiv överraskning. Som takräcke håller det hög nivå gällande kvalitet och tillförlitlighet, och går att använda så ofta som man behöver utan att man behöver oroa sig för slitage eller problem.

Läs mer och handla Northrack takräcke här...


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering