Smidig lasthållare till Volvo XC40

Lasthållare till Volvo XC40

Som den historiskt sett utan tvekan mest populära biltillverkaren i Sverige så har Volvo toppat försäljningslistorna bland flera generationer av bilköpare. XC40 har de senaste åren haft en stadig plats som deras fjärde bästsäljare och anses av många vara ett givet förstahandsval. Men vad är det som gör att många föredrar just XC40?

Volvo XC40 lanserades 2018 som dels en lite mer exklusiv alternativ och samtidigt en övergång till något mer kompakta SUV. För Volvos del handlade det mycket om en anpassning till förändringar på bilmarknaden. Bilen lanserades med ambitionen att möta efterfrågan och förväntningar på smidiga crossover-modeller. Det blev på det stora hela något utav en succé. Redan under lanseringsåret så utnämndes den på många håll till årets bil. Helt klart unikt och på många sätt en definitiv vändning i Volvos framförhållning.

I nuläget finns XC40 tillgänglig med både diesel- och bensinmotor, men även som laddhybrid. Och den globala efterfrågan har varit så stor att Volvo haft svårt att leverera tillräckligt många bilar. Genom att kombinera hög säkerhet, effektivitet och ett robust men stiligt utförande har Volvo och XC40 blivit många personers förstahandsval.

Volvo XC40: Kompakt SUV

Med marknadsföring som strävar efter att lyfta fram körglädjen, säkerheten och den avancerade teknik som kommer med XC40 har Volvo på många sätt lyckas med att framställa det som en bil i tiden. I takt med att försäljningssiffrorna ökar så blir det även uppenbart att XC40 kommer att förbli en viktig del av Volvos utbud. Då genomslaget har varit likartat runt om i världen är det definitivt ett tecken på att Volvo ligger i tiden när det kommer till smidiga SUV.

Northrack lasthållare för Volvo XC40

Även om XC40 i sitt originalutförande är en väldigt rymlig bil vars invändiga förvaringsmöjligheter är väldigt omfattande så finns det samtidigt tydliga begränsningar för vad som får plats. Av naturliga skäl så är skrymmande och långa saker sällan optimala att förvara i bilen. Det är i detta sammanhang som ett takräcke och lasthållare blir ett givet val. Då Northrack är tillräckligt mångfacetterad för att täcka de flesta behov, och med all enkelhet kan förvaras i bilen när räcket inte är monterat, så blir det ett smart komplement till din XC40.

Det som särskiljer Northrack från andra lasthållare och takräcken är att det är oerhört lättanvänt. Samtidigt som det är väldigt skonsamt mot bilen så går det att montera och plocka ned på ett sätt som gör att takräcket är perfekt att använda vid behov. Se till att alltid ha tillgång till ett extra omfattande transportmöjligheter för att göra din XC40 till en på alla sätt optimal bil.

Läs mer och handla Northrack här


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering