Smart och smidig lasthållare/takräcke till din Kia Niro

Takräcke och lasthållare till Kia Niro

Med Northrack blir Kia Niro ännu smartare. Oavsett om du har nya e-Niro eller den traditionella modellen så får du med vårt takräcke med universell passform chansen att maximera transportmöjligheterna.

Med Niro så fick Kia sin första riktiga storsäljare i Sverige. Som en av de få bilmodeller som kan konkurrera i popularitet med bilar från de traditionellt sett mest efterfrågade tillverkarna så har den numera ett särskilt fäste på den svenska marknaden. Det har däremot tagit lång tid för detta sydkoreanska företag att nå internationellt erkännande.

Trots att Kia har anor som sträcker sig bakåt till 1940-talet så var det först i samband med sammanslagningen med Hyundai som de fick de finansiella förutsättningar som krävdes för internationell expansion. Och sedan 2005 har den Europeiska marknaden varit ett av deras viktigaste områden. Som en av deras bästsäljande modeller har Kia Niro visat att de är ett modernt bilföretag att räkna med.

Kia Niro: En av de mest populära från Kia

När Kia Niro lanserades 2016 så blev det snabbt uppenbart att det var en av de mest bränslesnåla bilarna som ditintills hade tillverkats. Detta uppmärksammades internationellt, och befäste Kia som ett av de mest framåtskridande företagen i branschen. Men det kom att dröja tills 2018 och lanseringen av den helelektriska varianten e-Niro som modellens popularitet sköt i höjd. För det var nämligen en av de fåtal modeller på marknaden som fanns tillgängliga som såväl eldriven som traditionell modell.

Den ursprungliga Niro marknadsfördes som en hybridcrossover. Stor fokus lades på att den hade en finstilt balans mellan design och effektivitet. Med gott om utrymme och kraftfull motor så blev det uppenbart att Kia själva var övertygade om att det skulle bli en storsäljare. Vilket inte var så konstigt då de hade satsat en betydande mängd tid och pengar på dess utveckling. I samband med lanseringen så blev den på många håll en storsäljare, såväl i Europa som på den Amerikanska marknaden. Numera är både klassiska Niro och elektriska e-Niro något utav två flaggskepp i Kias växande utbud av populära och tekniskt framskridande bilar.

Northrack för Kia Niro

Med Niro så har Kia satsat stort på utrymme. Och det är helt klart en bil vars utrymme är lämpligt för såväl vardagstransporter som semestrar. Men när det kommer till skrymmande saker så uppstår de sedvanliga problemen med utrymmesbrist. Därför är Northrack ett praktiskt alternativ för dig som behöver en lasthållare och takräcke för alla tillfällen. Det passar lika bra till Niro som e-Niro och samtliga andra undervarianter i serien.

Något som särskiljer Northrack från övriga modellen är dess universella passform och enkla monteringsmöjligheter. Det går snabbt att montera på bilen, och är även ett takräcke som är oerhört lätt att förvara när det inte används. Lägg det i bakluckan, eller förvara det på valfri plats. Hur som helst är det enkelt, lätt och smidigt.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering