Smidigt universal takräcke till din Kia Ceed

Takräcke till Kia Ceed

På kort tid så har Kia Ceed blivit såväl Kias storsäljare som en av svenskarnas tio favoritbilar. Vill du få ut det mesta av din Ceed så rekommenderar vi helt klart att du överväger takräcket Northrack.

När Kia Ceed lanserades 2006 så var det Kias första bil vars fokus uteslutande var på den europeiska marknaden. Som lite mindre kompaktbil blev den snabbt uppmärksammat för att den förenade enkelhet och prisvärdhet med hög nivå av pålitlighet. Och med tanke på hur lavinartat dess popularitet har ökat så är det åtminstone i retrospektiv uppenbart att Kia var något på spåret. Som en del av marknadsföringen har Kia valt att regelbundet erbjuda sju års garanti i samband med lansering av nya modeller och revisioner, vilket har gjort att modellen har kommit att anses vara en väldigt förmånlig nybil.

Som ursprungsmodell finns Kia Ceed utrustad med bensin- och dieselmotor, men har även dykt upp som plugin-hybrid under benämningen Kia Ceed Sportswagon. Detta har gett den ett rykte som en väldigt flexibel modell och har samtidigt visat att Kia är väl synkroniserade med förväntningarna på den europeiska marknaden där det i de flesta fall råder hård konkurrens.

Kia Ceed: Kias europeiska storsatsning

I Europa så har bilmarknaden haft en enorm tillväxt och efterfrågan har ständigt ökat. Det var med detta i fokus som Kia bestämde sig för att för första gången helhjärtat lansera en uttryckt europeisk modell. För att markera händelsen så valde de att döpa modellen som en sorts ordlek på dåvarande Europeiska ekonomiska gemenskapens allmänt accepterade förkortning. Försäljningssiffrorna steg snabbt, och bara i Sverige är det numera Kias toppsäljare och en av de tio mest populära bilmodellerna. Siffrorna har även kommit att överstiga deras tidigare storsäljare Kia Cerato.

Innan 2018 och i samband med lanseringen av tredje generation så använde Kia stavningen Cee'd, vilken därefter justerades till nuvarande Ceed. Anledningarna bakom det hela var inte helt uppenbara, men handlade rimligtvis om ren och skär enkelhet.

Northrack takräcke för Kia Ceed

Som kompaktbil kan Kia Ceed helt klart dra nytta av extra förvaringsutrymme. Med Northrack får du en lasthållare som är skonsam mot din Ceed samtidigt som den gör det enkelt att transportera även den mest skrymmande lasten. Helt klart ett bra val om du vill vara säker på att få ett takräcke som är enkelt att montera och som passar utan problem. Bäst av allt är kanske att Northrack fungerar med samtliga variationer av Ceed.

Något som särskiljer Northrack är att det är oerhört enkelt att förvara samtidigt som det går snabbt att montera på bilen. Detta gör att man alltid kan ha det med sig för att använda vid behov. Och då det är en universell lasthållare som går att montera på de flesta bilmodeller så är det helt klart en trygghet att ha Northrack med sig. Oavsett om det handlar om semester eller vardag.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering