Volkswagen Arteon och Northrack takräcke

Takräcke till din Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon är en fyradörrarsbil som på många sätt hör till premiumsegmentet. Den lanserades med ambitionen att bli ett både tekniskt och designmässigt innovativt alternativ i den på många sätt annars väldigt SUV-präglade bilbranschen. Fast vad är det som är speciellt med just Arteon?

Volkswagen Arteon dök för första gången upp under 2017 på Internationella motormässan i Frankfurt. Den lanserades som en direkt efterföljare till CC som fram tills dess varit en av Volkswagens storsäljare.

Arteon uppmärksammades särskilt för sin kombination av elegant design och avancerade funktioner. Volkswagen marknadsförde tidigt den som en bil för den som vill att körningen ska vara säkrare, roligare och på det stora hela mer effektiv.

Vad är det då som gjort Arteon till en av de tio mest populära bilarna från Volkswagen?

Volkswagen Arteon: Design och teknik

Marknadsföringsmässigt så satsade Volkswagen tidigt på att framhäva designen bakom Arteon. Ambitionen var att kombinera klassiskt räta linjer med den samtida trenden att ge bilar alltmer mjuka former. Stor fokus lades även på interiören vilket resulterade i att Arteon enligt många blev en av deras mest rymliga och bekväma bilar.

För att möta efterfrågan på smidig digitalisering utrustades den även med ett modernt navigations- och stereosystem i samarbete med Hardon Kardon. Med många möjligheter till såväl trådlös som trådbunden anslutning av digitala enheter utgjorde den ett stort steg för Volkswagen att leva upp till folks förväntningar avseende tekniska lösningar.

Volkswagen gjorde stora förändringar 2020 och lanserade Arteon i varianterna eHybrid och Arteon R. Den sistnämnda modellen innebar en drastisk prestandaökning. Numera finns Arteon därmed tillgänglig som såväl bensin och diesel som bensinhybrid.

Northrack takräcke för Arteon

Att välja Northrack för Arteon är ett givet sätt att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för att transportera även de mest skrymmande sakerna. Även om Arteon är väl känd för det generösa bagageutrymmet så är det viss sorts transport som helt enkelt kräver en lasthållare.

Med Northrack utökar du på många sätt användningsområdena för din Arteon. Du får möjligheten att såväl frigöra utrymme som att säkerställa att du är redo för de allra mest krävande transporterna. Tack vare Northracks unikt portabla utförande så kan du med all enkelhet alltid ha tillgång till en pålitlig lasthållare.

  • För dig som vill kunna transportera otympliga saker med din Arteon så blir Northrack ett smidigt komplement.
  • Northrack kan med fördel förvaras i bilen och endast används vid behov. Det gör att du minimerar risken för ökade bränslekostnader i samband med användandet av lasthållare.
  • Northrack är på en och samma gång ett tåligt och skonsamt takräcke.
  • Northrack har universell passform vilket gör att det går att använda till såväl Arteon som ett flertal andra bilmodeller.

Genom att välja Northrack får du ett pålitligt takräcke som alltid finns tillgängligt till din Arteon.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering