Smidig lasthållare till din Skoda Fabia

Lasthållare och takräcke till Skoda Fabia

Northrack är en kombinerad smidig lasthållare och takräcke som passar din Skoda Fabia väldigt bra. Vi skriver mer om det längre ner på sidan. Först lite bakgrundsinformation om Skoda Fabia.

Skodas utbud har kommit att bli väldigt populärt, och i Sverige är de numera en av de tio bäst säljande biltillverkarna. Med stor fokus på valmöjligheter så har Fabia blivit en viktig del av deras växande utbud. Fast vad är det som egentligen gör den så efterfrågad?

Som modell har Fabia några år på nacken och har under två decenniers tid dykt upp i ett flertal utföranden och varianter. Ända sedan lanseringen har den varit Skodas svar på den växande efterfrågan på bilar som är både smidiga och effektiva utan att för den delens skull bli mindre säkra än större alternativ. Numera har man ett välja mellan ett flertal varianter, och på marknaden har den positionerat sig som ett smart och praktiskt val för den som vill ha en bil som är både estetisk och användbar.

I sin tredje generation finns Fabia utrustad med såväl bensin- som dieselmotor och kommer mest största sannolikhet även att lanseras som hybrid inom kort. Genom att säkerställa valmöjligheter ständigt positionera sig högt i säkerhetstester så förenar den många av de saker som man numera förväntar sig av en modern bild.

Skoda Fabia: Säker och prisvärd

Med särskild fokus på prisvärdhet så är det tydligt att Skoda med Fabia har valt att prioritera det väsentliga. De senare modellerna har lagt extra krut på att dels justera det yttre för att bättre motsvara moderna förväntningar, men även på att förbättra såväl utrymme som säkerhet och prestanda. Därför är det inte så förvånansvärt att senaste Mk3 Fabia blivit internationellt uppmärksammat för att vara en av de i särklass mest säkra och på det stora hela riktigt bra småbilar.

Northrack lasthållare för Skoda Fabia

Som småbil så präglas Fabia helt klart av en hel del praktiska kompromisser. Dessa märks kanske främst på att Fabia utrymmesmässigt inte alltid kan mäta sig med större alternativ. Och även om Skoda har gjort mycket för att maximera det tillgängliga utrymmet så har man ofta stor nytta av att säkerställa tillgång till en pålitlig lasthållare. Northrack blir i detta hänseende ett flexibelt alternativ då det är ett takräcke och en lasthållare som man utan problem kan använda vid behov. När Northrack inte används går det att med fördel förvaras i bagageutrymmet för enkel åtkomst.

Genom att vara skonsamt mot bilen och lätt att montera så är Northrack ett bra val för alla som behöver ett takräcke till sin Fabia. Jämfört med många övriga alternativ så sker montering på några få minuter, och när man är klar med transporten är det lika enkelt att demontera för att bevara bilens ursprungsutseende. Ett riktigt smidigt val som gör stor nytta och ser till att man får ut så mycket som möjligt av sin Fabia när det kommer till transportmöjligheter.

LÄS MER OM NORTHRACK LASTHÅLLARE HÄR


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering