Northrack - ett smart val av takräcke till Skoda Karoq

Takräcke och lasthållare till Skoda Karoq

Som kompakt crossover SUV i mellansegmentet har Škoda Karoq kommit att fylla ett tomrum i Škodas utbud. Den är deras numera fjärde mest populära modell i Sverige, och har sedan introduktionen 2017 blivit mångas favoritval. Men vad är det egentligen som särskiljer den?

Škoda presenterade i mitten av 2017 Karoq på event- och konstmuseet Artipelag i Sotckholm. Då var det nog inget som trodde att försäljningssiffrorna på två år skulle öka med dryga 1800% procent. För Škodas del blev det på många sätten succé.

Som SUV är Karoq i sin natur på många sätt rymlig. Men för dig som vill ha så omfattande transportmöjligheter som möjligt är Northrack ett perfekt val. Som universell lasthållare är chansen även stor att du kan använda det på hushållet samtliga bilar. Det gör att du får en produkt som ger väldigt långvarig nytta.

  • Som lasthållare utökar Northrack dina möjligheter att använda Skoda Karoq för transporter.
  • Northrack är ett smidigt takräcke som du enkelt monterar utan verktyg vid behov. Det gör att din Skoda Karoq utan problem kan bibehålla sitt originalutförande.
  • Ett universellt takräcke som går att använda på de flesta bilmodeller. Du tar med den till nästa bil du köper helt enkelt.

Men låt oss ta en närmare titt på Skoda Karoq och varför vi anser att Northrack är ett bättre val för dig som vill ha ett enkelt och samtidigt oerhört användbart takräcke.

Škoda Karoq: Skodas mellan-SUV

Škoda har den senaste tiden verkligen storsatsat på att lansera SUV-modeller. Vilket inte är särskilt konstigt då det är den sorts bil vars försäljningssiffror ökat mest den senaste tiden. För att täcka det tomrum som ansågs finnas mellan modellerna Kamiq och Kodiaq lanserades Karoq som ett mellanstort alternativ.

Med särskild fokus på kupéutrymme och väl tilltaget lastutrymme marknadsfördes den som både praktisk och designmässigt unik. De har även satsat på att framtidssäkra serien med regelbundna justeringar avseende både utseende och tekniska lösningar.

Genom att kombinera avancerade säkerhetssystem, komfortlösningar och smart teknik har Karoq fått rykte av att vara en lika enkel som pålitlig bil. På många sätt talar försäljningssiffrorna sitt eget språk och Karoq fortsätter att vara i stor efterfrågan.

Northrack för Karoq

När du skaffar Northrack som komplement till din Karoq kan du vara säker på att göra mycket för att säkerställa så omfattande transportmöjligheter som möjligt. Du kan snabbt och enkelt montera det på din Karoqs tak och få utrymme för byggmaterial, kajaker, surfbrädor, cyklar, skidor, campingutrustning och mycket mer.

Det blir ett förmånligt sätt att frigöra bagageutrymme och samtidigt kunna transportera större mängder last. Northrack blir en praktisk hjälp som fungerar helt och hållet på dina villkor. Tack vare smart utförande är det enkelt att plocka ned och förvara. Därför blir det ett takräcke som alltid är tillgängligt.

Behöver du ett praktiskt takräcke till Skoda Karoq så är Northrack ett enkelt och kravlöst val.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering