Smidigt universal takräcke till din Peugeot 2008

Takräcke till Peugeot 2008

På senare tid har Peugeot 2008 blivit väldigt efterfrågad när det kommer till småbilar. I Sverige är den av Peugeots storsäljare och är på god väg att bli en folkfavorit. Med Northrack får du ett smidigt takräcke att använda vid behov.

Peugeot 2008 dök intressant nog upp först 2013 och representerade företagets kanske största steg mot en mer helhjärtad fokus på den växande marknaden för kompakta SUV. Trots att Peugeot varit verksamma sedan 1882 så har det inte varit helt självklart för dem att satsa på stadsjeepar, kanske i stor utsträckning på grund av att dess franska anor har gjort att inriktningen ofta varit på lite mer minimalistiska alternativ.

Men som en samtida succéhistoria har Peugeot 2008 lanserats med såväl bensin- som dieseldrift och med helelektrisk motordrift. Och vad som kännetecknar både ursprungliga 2008 och E-2008 är att de har kommit att förknippas med bekväm automatisering och kraftfullt standardutförande. Samtidigt som den har många smarta moderna lösningar, såsom halvautomatiserad körning via filpositionering och adaptiv farthållning, utgör den i grund och botten även en klassisk körupplevelse.

Peugeot 2008: En modern europeisk favorit

För Peugeots del så har ingen av deras tidigare modeller kommit att öka så snabbt i efterfrågan som just 2008. Åtminstone om man tittar på Sverige. I sin klass så har nämligen hela fyra femtedelar av svenska bilägare valt just den. Det gör modellen inte bara till en storsäljare för Peugeot, utan även till en av de mest populära SUV-bilarna på marknaden. Sett till internationella försäljningssiffror så är läget ganska snarlik då dess omsättning på många håll har tredubblats sedan lanseringen. Även om de har haft svårt att etablera sig på den asiatiska marknaden.

Enligt egen utsago så har Peugeot med 2008 valt att i stor utsträckning fokusera på design och komfort, där tanken är att bilen ska vara lika bekväm att använda som den faktiskt ger intryck av att vara. Huruvida de har lyckats blir såklart på många sätt en subjektiv upplevelse. Men det är definitivt tydligt att de har ansträngt sig för att bilen ska vara en helhetsupplevelse.

Takräcke till Peugeot 2008

Northrack takräcke och lasthållare för Peugeot 2008

Trots att Peugeot 2008 i sin egen rätt är en rymlig bil, så är det långt ifrån enkelt att transportera långa och skrymmande saker. Därför kan man ha stor nytta av att komplettera sin Peugeot 2008 med Northrack. Då får man en lasthållare och ett takräcke som går att använda vid behov, och som är tillräckligt snabbt att montera för att man alltid ska kunna ha det tillgängligt i bilen.

Vad som gör Northrack till ett smart val för Peugeot 2008 är att det är lika enkelt att använda som det är skonsamt för bilen. Se till att aldrig hindras i dina transportprojekt, och få ut det mesta av din 2008 med hjälp av Northrack. Helt klart ett smidigt val när det kommer till allt ifrån spontana utflykter till planerade transporter.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering