Smidig lasthållare till din Peugeot 3008

Lasthållare och takräck till Peugeot 3008

Franska Peugeot har med 3008 visat sig vara helhjärtat engagerade i den växande marknaden för lite mindre crossover-SUV:ar. De senaste åren har den återkommande positionerat sig som en av de tjugo mest sålda bilmodellerna i Sverige. Trots väl tilltagna utrymmen så kan den däremot dra stor nytta av Northrack som smidig lasthållare. Men hur kommer det sig att Peugeot 3008 blivit en så populär bil?

Modellen 3008 lanserades 2008 som ett led i Peugeots ambition att få ett starkare fäste på bilmarknaden. Denna period representerade nämligen ett tydligt skifte i den globala efterfrågan. Från att historiskt sett ha fokuserat på småbilar och sedaner i normalklass började de ta steg mot att möta efterfrågan på kompakta stadsjeepar och SUV.

Även om dröjde hela tio år innan försäljningssiffrorna blev påtagliga så fick 3008 tidigt stor uppmärksamhet från ett flertal håll. Under de år som den funnits tillgänglig har den ett flertal gånger blivit utnämnd till årets bil, och särskilt uppmärksammats för att vara ett bra val bland små och mellanstora SUV.

Numera finns 3008 tillgänglig som såväl diesel- och bensinvariant men även i hybridutförande under benämningen Peugeot 3008 HYbrid4. Som den speciella distinktionen att ha varit världens första dieselhybrid har den därmed även uppmärksammats för teknisk innovation.

Peugeot 3008: Kompakt SUV

I nuvarande andra generation så har Peugeot valt att presentera 3008 som en bil i tiden med fokus på prestanda, smidighet och särprägel. Detta avspeglas i bilens visuella identitet, men även i integreringen av tekniska lösningar såsom röststyrning och pekskärm vilka möjliggör säker anpassning av komfort och navigationssystem, även under färd. Som en av Peugeots bättre säljande modeller så måste man dra slutsatsen att de har lyckats leva upp till folks förväntningar.

Northrack lasthållare för Peugeot 3008

Trots att Peugeot 3008 har prioriterat bagageutrymme och rymlighet så går det inte att undvika faktumet att transport av långa, skrymmande och otympliga saker inte alltid är möjligt. Därför blir en smidig lasthållare i många fall ett riktigt bra komplement. Vad som gör att Northrack blir ett lämpligt alternativ som lasthållare/takräcke till Peugeot 3008 är att den är enkel att montera vid behov, kräver inga verktyg för att monteras och går snabbt att plocka ned när man vill att bilen ska ha sitt särpräglade originalutförande.

I jämförelse med övriga takräcken på marknaden så blir Northrack ett oerhört praktiskt alternativ för dig som själv vill avgöra när du faktiskt behöver ha takräcket monterat. Ett givet val för allt ifrån semester till vardagsbestyr. Med särskild fokus på trygghet och säkerhet så behöver du aldrig oroa dig för att Northrack ska ha negativ inverkan på din Peugeot 3008. Och att du alltid vet att du har tillgång till ett takräcke som tål att användas. När det inte används kan den även med fördel förvaras i bilen för att alltid vara tillgängligt när det behövs som mest.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering