Smart lasthållare till din Peugeot 308 som underlättar vardagen

Lasthållare och takräcke till din Peugeot 308

Med ett starkt fäste bland svenska hushåll så har bilar från Peugeot varit i ständigt hög efterfrågan. Och Peugeot 308 har sedan lanseringen haft en ständig plats som en av de hundra mest populära bilmodellerna i landet. Som bil i undre mellanklassen drar den däremot alltid nytta av utökat last- och förvaringsutrymme. Vi har tittat närmare på vad som gör bilen populär.

När Peugeot lanserade 308 i slutet av 2007 så var det dels för att ersätta tidigare 307, men även för att etablera deras då nya chassisystem X08 som därefter legat till grund för ett flertal andra modeller. Med mycket att leva upp till bestämde de sig tidigt för att göra 308 tillgänglig i ett flertal olika utföranden och med såväl bensin- som dieseldrift. Nu dryga femton år efter lanseringen finns den även som hybrid, vilket är ett tydligt tecken på att den lär fortsätta vara en del av deras utbud.

Det blev tidigt tydligt att 308 var en värdig efterträdare. Och försäljningssiffrorna har ökat stadigt. Inte minst då den lanserats som halvkombi, kombi och cabriolet vilket gjort det möjligt för personer att välja karosstyp efter tycke. Med högsta betyg i säkerhetstester och unikt hög bränsleeffektivitet har den på många håll kommit att bli det främsta valet bland familjebilar.

Peugeot 308: Ett modernt flaggskepp

I Sverige så har Peugeot en unikt lång historik. Inte minst på grund av att det var det första företaget att lansera personbilar till en bred massa. Men även då svenska folket på många sätt kommit att förknippa deras bilar med pålitlighet och prisvärdhet. Som återkommande vinnare av årets bil-utnämningar har Peugeot 308 och SUV-varianten 3008 legat i ständigt hög efterfrågan. I nuläget verkar det även på många sätt som att just dessa modeller kommer att ligga till grund för en stor del av företagets framtidssatsningar.

Northrack lasthållare/takräcke för Peugeot 308

Som bil i golfklassen är det knappast någon hemlighet att Peugeot har gjort kompromisser när det kommer till utrymme och storlek på 308. Även om den på många sätt är rymlig så drar den väldigt stor nytta av ett smidigt takräcke. Vad som kännetecknar Northrack är att det utan problem kan användas vid behov och går perfekt att förvara i bilen tills dess att det behövs som mest.

Genom att välja Northrack som lasthållare till Peugeot 308 får du därför väldigt omfattande valmöjligheter. Du behöver aldrig risker att vara utan extrautrymme, och den stora flexibilitet som kommer med en universell lasthållare innebär att Northrack även går att använda till hushållets övriga bilar. Helt enkelt fler valmöjligheter och ett lättare sätt att tillgodose även de mest omfattande transportbehoven.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering