Takräcke och lasthållare till din Renault Clio från Northrack

Takräcke till Renault Clio

Renault Clio har länge varit ett populärt alternativ såväl i Sverige som internationellt. Modellen har blivit Renaults storsäljare och förknippas ofta med smidighet och rymlighet. Och som regelbunden testvinnare fortsätter den att vara många personers favoritval. Genom att välja Northrack till Renault Clio får du ett smidigt takräcke som förbättrar dina transportmöjligheter.

När Clio lanserades 1990 så var Renault i en ganska knivig situation. Konkurrensen på bilmarknaden var väldigt hård och andra biltillverkare hade i princip trängt bort dem. Till och med på den franska hemmamarknaden. Men samtidigt var efterfrågan på smidiga småbilar i en stigande trend. Och med Clio så bestämde de sig för att storsatsa på en bil som tog smidighet och fördelaktiga dimensioner till en ny nivå.

Nu några decennier senare så har det blivit uppenbart att de gjorde rätt val. Särskilt då Clio är en av de få bilmodeller som ett flertal gånger blivit utnämnd till årets bil i Europa. Som en av de allra mest populära småbilarna så har Clio visat sig ha rätt förutsättningar för att alltid leva upp till förväntningar.

Renault Clio: En tidig trendsättare

Renault har länge varit en trendsättare när det kommer till småbilar. Deras populära Renault 5 har av många ansetts vara en av de bilar som etablerade småbilstrenden på bred front. Men med tiden så började efterfrågan att tryta, och det verkade som att efterfrågan var på väg att skifta till större modeller. När Renault lanserade Clio så var det därför väldigt oklart huruvida det skulle resultera i någon egentlig försäljning. Men inom kor blev succén en faktum.

Med åren har Clio dykt upp i ett flertal varianter, och fanns redan under 90-talet tillgänglig med såväl bensin- och dieseldrift som i elbilsutförande. Därför kom den av många att anses representera något utav nästa steg i bilbranschens utveckling.

Takräcke till Renault Clio

Northrack takräcke för Renault Clio

Som småbil är det knappast någon hemlighet att Clio på många sätt bygger på utrymmesbesparande kompromisser. Och det är även detta som många uppskattar. Det skapar rätt förutsättningar för enkel navigering och ger bilen en aura av tillgänglighet. Men vill man transportera skrymmande saker så räcker utrymmet sällan till. Därför är det en bra idé att överväga en lasthållare eller särskilt takräcke. Och med Northrack så kan du vara säker på att få ett smidigt alternativ som passar samtliga Renault Clio.

Vad som gör Northrack till ett bra val som takräcke till Renault Clio är att det utgör ett mångfacetterat alternativ som helt enkelt är smidigt att använda. Med ett utförande som är både konstruktionsmässigt stabilt och pålitligt, samtidigt som lasthållaren är skonsam mot bilen så är det enkelt att använda utifrån individuella förutsättningar. Med fördel så kan Northrack förvaras i bilen och endast användas vid behov. Då bevarar du originalutförandet på din Renault Clio samtidigt som du får tillgång till extra lastutrymme när du behöver det som mest.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering