Audi A1 och Northrack takräcke

Takräcke och lasthållare till Audi A1

Audi A1 har länge haft en särskild ställning i gränslandet mellan småbils- och premiumsegmentet. I Sverige har den länge hört till en av de hundra mest populära bilmodellerna och är numera Audis sjunde bäst säljande bil. Vi har tagit en titt på A1 och varför Northrack är ett passande val för dig som behöver ett takräcke.

Tyska Audi har länge haft något utav en särställning inom premiumsegmentet. För många bilägare är de permanent förknippade med hög prisvärdhet och kvalitet. När de lanserade A1 så var det på många sätt för att få en starkare position inom den växande marknaden för premiumbilar som är mindre till utförandet. Den fick snabbt ställningen som bränslesnål, lättkörd och särskild lämpad för stadstrafik.

I marknadsföringen valde Audi är framhäva köregenskaperna och bilens bekvämlighet. Trots utrymmesmässiga kompromisser visade den sig ha en relativt stor kupé. För dig som planerar att använda din Audi A1 för transport så är det däremot en bra idé att överväga Northrack. Det blir ett perfekt komplement som gör att även skrymmande saker kan hanteras utan problem. Ett smidigt val för dig som föredrar valmöjligheter och full kontroll över dina transportmöjligheter.

Audi A1: Oväntat stor efterfrågan

När A1 lanserades så var det som liten tredörrarsbil. För Audis del så var det på sätt och vis oprövad mark att storsatsa på en liten bil i B-segmentet. Att efterfrågan visade sig vara stor bekräftade däremot att det faktiskt fanns efterfrågan på marknaden.

Det resulterade i att Audi valde att lansera A1 i ett flertal olika tappningar. Och sedan ursprungliga lanseringen 2007 har kommit att bli en av Audis storsäljare. Att de strävade efter en sportig och stilren design är ingen hemlighet. Mycket på grund av att de hade ambitionen att särskilt rikta sig mot en yngre stadsboende köpargrupp.

Med andra generationen A1 har Audi särskilt satsat på smart teknologi med automatiserat klimatsystem, pekskärm, navigering och integrering av såväl Android- som iOS-baserade tjänster. Att A1 finns tillgänglig som såväl bensin- och diesel som plug-in hybrid har gjort den till en favorit hos personer som uppskattar valmöjligheter. Enligt utsago så är däremot framtiden för A1 oviss då det har kommit antydan från Audi att de inte planerar lansera en tredje generation.

Northrack takräcke/lasthållare för Audi A1

Northrack blir ett givet komplement till din Audi A1. Kanske särskilt för dig som har någon utav de mindre modellerna. Tack vare det särskilda utförandet så kan du när som helst välja att utöka dina transportmöjligheter. Konstruktionen är i sin natur skonsam mot bilen och kommer att förenkla alla sorts transporter.

Som lasthållare är Northrack unikt lättanvänd och kan med fördel förvaras i din A1 för att kunna användas vid behov. Jämfört med övriga lasthållare avgör du själv när bilen ska ha sitt originalutförande, och när du vill ha takräcken monterade. Alltid snabbt och enkelt med särskild fokus på säkerhet och pålitlighet.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering