Northrack: Ett takräcke för din Audi A3

Takräcke och lasthållare till Audi A3

Audi typ A är på många sätt en flaggskeppsserie. Just A3 var för Audis del en återgång till produktion av lite mindre bil och representerar även deras växande fäste inom premiumsegmentet. Men varför fortsätter A3 vara så populär?

Historian bakom Audi A3 sträcker sig tillbaka till 1996 då den lanserade som ett led av en ny marknadsstrategi för Audi. Det var den första A-modellen som tillverkades som småbil och samtidigt bibehåll mycket av den exklusiva prägel som många kommit att förvänta sig.

Enligt utsago var den ämnad att direkt konkurrera med Volkswagen Golf. Men detta påstående blir lite ironiskt då den i sig bygger på Volkswagen-plattformarna A och MQB. Hur som helst dröjde det inte längre innan den faktiskt etablerade sig som en av de mest populära alternativen i Audis utbud.

Numera är Audi A3 den tredje mest populära Audi-bilen bland svenska köpare. Och samtliga A-modeller, med undantag för A7, platser inom de hundra mest efterfrågade modellerna på svenska marknaden.

Audi A3: Lite mindre men exklusiv

Även om Audi numera ofta förknippas med tillförlitliga kvalitetsbilar så var det inte alltid så. Under 1990-talet hade de på många sätt fastnat i gamla anor och inte hängt med i den snabbt växande marknaden för lite mer exklusiva vardagsbilar.

Det är inte heller någon slump att de ofta jämförs med BMW. För en viktig del av deras nuvarande marknadsstrategi är just att placera sig sida vid sida vid traditionella märken såsom BMW och Mercedes-Benz.

Vad A3 tillförde var en sorts kompromiss mellan större premiumbilar och lite mindre och smidigare kvalitetsbilar för vardagsbruk. På många sätt var det ett tomrum på marknaden som bäddade för Audis framtida framgångar.

Northrack takräcke och lasthållare för Audi A3

Att välja Northrack som lasthållare gör att du får tillgång till en lasthållare vars kvalitet motsvarar dess enkelhet när det kommer till montering och användning. Jämfört med andra lasthållare passar den ett stort antal bilmodeller och kan med fördel användas bara vid de tillfällen då du behöver extrakapacitet.

  • För maximala transportmöjligheter är Northrack ett bra komplement till din A3.
  • Northrack för Audi A3 är en av marknadens mest lättanvända lasthållare som går att förvara i bilen och snabbt monteras vid behov. Ett enkelt alternativ för den som själv vill bestämma när Audin ska se ut som i dess originalutförande.
  • Unikt skonsam design gör att det vid korrekt användning inte uppstår någon skada.
  • Utöver kompatibilitet med Audi A3 så går Northrack att använda med ett flertal olika modeller. Om ni har flera bilar i hushållet skapar det därför rätt förutsättningar för största möjliga nytta

Ett givet sätt att frigöra utrymme under semestern, transportera material eller helt enkelt uppnå trygghet i vetskapen att man alltid har ett takräcke tillgängligt. För dig som har en Audi A3 är Northrack definitivt en lasthållare värd att överväga.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering