Smidig lasthållare och takräcke till din Nissan Qashqai

Takräcke och lasthållare till Nissan Qashqai

Efterfrågan på takräcken till Nissan Qashqai är stor. När du väljer Northrack får du en lasthållare som är både lätt att montera och praktisk att förvara. Vi har tittat närmare på Qashqai och varför Northrack är ett bra val.

De senaste åren så har Qashqai kommit att bli den allra mest populära bilmodellen i Nissans utbud. Inte bara i Sverige utan även i ett flertal av de övriga europeiska länderna. Sedan första generationen Qashqai lanserades 2006 har den haft stadigt ökande försäljningssiffror, och positionerade sig under 2010-talet som Nissans storsäljare.

Sedan Nissan grundades 1933 har det blivit både en symbol och en given del av den japanska bilbranschen. De har även positionerat sig väl på den växande marknaden för elbilar och laddhybrider, vilket även har präglat Qashqai som inom kort förväntas lanseras utrustad med bensinmotorer med elektrisk assistans. Som företagets storsäljare är det inte särskilt förvånande att förväntningarna därmed är väldigt höga på Qashqai.

Nissan Qashqai: En samtida storsatsning

Den första generationen Qashqai dök upp under 2006. Innan Nissan valde att sträva efter ökad varumärkesharmonisering så gick den även under namnen Rogue Sport och Dualis beroende på vilken marknad den var ämnad för. Den marknadsfördes initialt som en kompat crossover-SUV, med fokus på bensin- och dieseldrift. I samband med lanseringen av andra generationens Qashqai under 2013 så blev det däremot tydligt att Nissan valt en mer miljöorienterad inriktning, då de, till skillnad från tidigare, valde att lansera nya generationen Qashqai i fler bensinmodeller än dieselmodeller. Och även uttryckte ambitionen att på sikt avlasta driften med elektrisk assistans.

Nya Qashqai fick stor uppmärksamhet, och utnämndes till årets bil av ett flertal internationella motorpublikationer. Särskilt då den ansågs den ansågs vara både en värdig uppföljare till populära Nissan Mistral och en kraftfull men smidig modern SUV i sin egen rätt. Numera förenar Qashqai på många sätt moderna förväntningar på utrustning, design och användbarhet med traditionellt pålitlig konstruktion.

Takräcke/lasthållare för din Nissan Qashqai

Northrack för Nissan Qashqai

Trots att Nissan Qashqai är en rymlig modell så är efterfrågan på lasthållare och takräcken stor. Men tillgången har inte nödvändigtvis motsvarat folks förväntningar. Northrack blir därför ett enkelt val för dig som vill se till att få ut så mycket som möjligt av din Qashqai. Som takräcke är det oerhört enkelt att montera, och passar samtliga Qashqai på marknaden.

En stor anledning att välja Northrack är att det är väldigt lättanvänt takräcke som är både skonsamt mot bilen och för dig som ska använda det. I samband med förvaring tar det väldigt lite plats, och kan med fördel förvaras i bilen för de tillfällen då man behöver transportera skrymmande saker. Att montera det går på några minuter, och kan i många fall bli en oumbärlig hjälp på vägen mot enklare transporter. Ett givet alternativ för dig som vill att din Qashqai ska fortsätta vara ett bra val oavsett vilka resor och äventyr den tar dig på.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering