Takräcke och lasthållare till BMW 3-serie

Takräcke och lasthållare till BMW 3-serie

BMW har på många sätt kommit att bli synonyma med premiumsegmentet. Även om de fått större konkurrens under senare decennier så fortsätter de vara i stor efterfrågan bland prestigebilar. Deras BMW 3-serie är något utav en bästsäljare och är för många sinnesbilden av en äkta BMW.

Tyska BMW är definitivt en världsledare inom biltillverkning. Som multinationellt företag är de numera världens största biltillverkare i förhållande till antalet producerade bilar per år. De etablerades redan 1916 och är numera en koncern som består av otroliga hundrafyrtio dotterbolag.

I deras utbud finns det ett väldigt stort antal premiumbilar och deras 3-serie har sedan 1975 varit en av världens mest populära uppsättning premiumbilar. Så populär har de varit att ett fåtal bilar i denna serie under lång tid har stått för en stor del av företagets totala försäljning. Bland entusiaster har 3-serien fått stämpel som något utav en flaggbärare av BMW:s traditionella kvalitetsmarkörer.

BMW 3-series: Oerhört populär

Den första generationen av 3-serien dök upp 1975 som en efterföljare till BMW 2002. I början fanns bilar i serien endaste tillgängliga som tvådörrars. Mest på grund av dåtida stiltrender och efterfrågan på kompakta premiumbilar. Numera finns det sju modellgenerationer och som senaste generation lanserades G20 under 2018. Sett till modeller representerar 3-serien den kanske mest varierade serien i BMW:s historia. Mycket på grund av att det finns så stort antal modeller inom serien med väldigt varierade utföranden. Några populära modeller genom tiderna inom 3-serien är bland annat BMW 316, BMW 318, BMW 320d, BMW 3 E36, BMW 330i, BMW E90 325i.

I Sverige har BMW 3-serie en väldig särställning och har under lång tid placerat sig i topp tjugo bland populära bilval. För svenskarnas del är det på många sätt den i modern tid mest populära prestigebilen. Även om försäljningssiffrorna inte motsvarar seriens storhetsperiod under 2010-talet så fortsätter efterfrågan att vara stor.

Den som i dagsläget väljer BMW 3-serie har att välja mellan ett stort antal karosser. BMW har även valt att bibehålla den traditionella bakhjulsdriften i tider då framhjulsdrift på många sätt blivit norm. Motormässigt är de olika modellerna utrustade med 4- och 6-cylindriga radmotorer. En på många sätt unik kombination mellan tradition och modernitet.

Northrack takräcke för BMW 3-serie

Om du vill ha ett enkelt sätt att säkerställa omfattande transportmöjligheter för din BMW 3-serie är Northrack ett väldigt bra val. Samtidigt som det är ett väldigt skonsamt takräcke/lasthållare är det tillräckligt stabilt, robust och pålitligt för att klara krävande transporter.

Du kan utan problem montera det vid behov, och förvara det i bilen för att kunna använda precis när takräcket behövs som mest. Något som tål att upprepas är att Northrack är framtaget för att minimera risken för negativ åverkan på bilen. Detta är något som är särskilt efterfrågat när det kommer till att använda takräcken för premiumbilar.

Ett på många sätt otroligt smidigt takräcke som gör det enkelt att transportera de mest krångliga saker och samtidigt behålla bilens originalutseende utan rails eller bågar. Snabbmonterat och tillgängligt för att användas för alla tillfällen och situationer. Ett tryggt, säkert och pålitligt alternativ.

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering