Universal lasthållare och takräcke till din Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - takräcke och lasthållare

Många väljer att komplettera rymliga Volkswagen Tiguan med ett smidigt tackräcke. Northrack är enkelt att montera och hjälper dig få ut det mesta av din bil. Men vad är det egentligen som har gjort Volkswagen Tiguan till en storsäljare i Sverige?

Volkswagen har länge haft ett starkt fäste på den svenska marknaden. Flera av deras modeller har haft den unika ställningen att på allvar kunna konkurrera med den popularitet som annars varit reserverad för Volvo. Just Tiguan har de senaste åren positionerat sig som en av de tio mest efterfrågade bilmodellerna i Sverige. Trots att den började tillverkas 2007 så kom det dröja nästan ett decennium innan den blev en internationell storsäljare.

Numera är Tiguan Volkswagens allra mest populära modell, och även den mest populära SUV:en i Europa. Då den finns tillgänglig under ett flertal modellbeteckningar, däribland Trend & Fun, Track & Field och Sport & Style, så har Volkswagen valt att marknadsföra den på ett väldigt konkret sätt där indelningarna ämnar belysa de olika modellernas egenheter.

Volkswagen Tiguan: En modern klassiker

Första generationen Tiguan lanserades 2007 och kompletterades under 2016 av en andra generation. Båda bilarna faller under kategorin kompakt crossover-SUV men bygger på olika plattformar. Den förstnämnda är nämligen baserad på klassiska PQ46, vars användande sträcker sig ända tillbaka till 1973, medan andra generationen bygger på den nyare MQB som togs i bruk först 2012. Detta gör att Volkswagen visat att de definitivt ämnar att göra Tiguan till ett permanent inslag i deras utbud.

Volkswagen Tiguan har under årens lopp vunnit en hel del utmärkelser. Dels på grund av dess avancerade säkerhetssystem som innefattar automatisk inbromsning och krockskydd. Men även för dess stora motorvariation, som inkluderar såväl traditionell diesel- och bensindrift som plug-in hybridteknik.

Takräcke och lasthållare till Volkswagen Tiguan

Northrack för Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan har på många håll uppmärksammas för dess rymlighet. Och det har gjort den till en favorit såväl för semestern som för vardagsanvändning. Men som många andra modeller från Volkswagen har det varit svårt att hitta passande tillbehör. Northrack takräcke för Volkswagen Tiguan är perfekt val för dig som vill ha en enkel lasthållare för alla tillfällen, utan att behöva bry dig om passform.

När du köper Northrack för Volkswagen Tiguan så gör du ett smart val för såväl din nuvarande Tiguan som den bil du väljer vid ett eventuellt framtida byta. För detta takräcke är nämligen tillräckligt mångfacetterat för att utan problem kunna användas till de flesta bilmodeller på marknaden. Om du vill vara säker på att din Volkswagen Tiguan klarar alla utmaningar och resor så är Northrack absolut ett bra tillval. När takräcket inte används kan du med fördel förvara det i bilen för de tillfällen då det behövs. Northrack tar inte särskilt stor plats vid förvaring, och går oerhört snabbt att montera vid behov.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering