Takräcke/lasthållare till Mercedes-Benz E-klass

Takräcke och lasthållare till Mercedes-Benz E-klass

Som bil i lyxsegmentet har Mercedes-Benz E-klass på många sätt en särställning. Såväl bland tillverkare som bland entusiaster och ägare. Med anor som sträcker sig tillbaka till 1950-talet är den en av de äldsta fortfarande aktuella modellerna. Vi har tittat närmare på vad som gör den till ett populärt val och längre ner i texten varför Northrack är ett lämpligt takräcke.

De flesta härleder nuvarande E-klass till 1950-talets W-serier som enligt många representerade det bästa som europeisk motorindustri hade att erbjuda. De var ett resultat av Mercedes-Benz ambition att båda utöka marknaden för premiumbilar, och även säkerställa att det egna varumärket stärktes bland privatpersoner.

Från att ha används företagsinternt för att åsyfta modeller med insprutningsmotor etablerades begreppet E-klass på bred front först 1993, och den första modellen att lanseras som E-klass var den reviderade Mercedes-Benz W124.

För många personer har Mercedes-Benz E-klass kommit att symbolisera omfattande valmöjligheter avseende kaross, motor och utrustning. Genom att balansera etablerad driftsäkerhet med premiumkänsla har många kommit att ha serien som förstahandsval. Samtidigt är det ingen hemlighet att såväl inköpspris som service och reparationer ofta leder till ganska betydande summor.

Sedan den senaste revisionen 2017 bygger samtliga E-klass på plattformen W213 i vilken det ingår ett flertal varianter som sträcker sig från något mer terränggående alternativ till plug-in-hybrid.

E-klass: Många valmöjligheter

I nuvarande serien ingår ett flertal varianter och sedan 2017 har det funnits hela tjugo olika motoruppsättning. Denna stora variation är antagligen hemligheten bakom varför E-klass dyker upp i så många olika och varierade sammanhang. Även om den fortfarande bär prägeln av premiumbil så har den visat sig vara avsevärt mycket mer mångfacetterad än så.

Den senaste tiden har Mercedez-Benz i stor utsträckning prioriterat att etablera sig som ett miljövänligt alternativ. Och har därför satsat stort på elmotordrift och hybridteknik. Många förutspår att detta kommer att vara en viktig framtida riktning för företaget. Men än så länge har dessa modeller inte fått sådant stort internationellt genomslag. Men i tider av skiftande efterfrågan kommer el- och hybridbilar med största sannolikhet att utgöra en allt större del av marknaden.

Northrack takräcke för Mercedes Benz E-Klass

Det är nog ganska rimligt att anta att många som väljer Mercedes-Benz är måna om att vårda såväl bilens inre som yttre. När du väljer Northrack som takräcke för din 4-dörrars E-klass får du en pålitlig produkt som är både pålitlig och väldigt smidig. Genom att kombinera robust material med en unik monteringslösning som inte kräver verktyg ser Northrack till att du kan hantera de allra mest krävande transporterna med din Mercedes-Benz E-Klass.

Northrack kan monteras vid behov och är framtagen för att säkerställa att ingen negativ åverkan sker på bilen. Det gör Northrack till en av marknadens enklaste alternativ för dig som behöver lasthållare för E-klass. Ett enkelt sätt att ordna omfattande transportmöjligheter med hjälp av ett takräcke utan att oroa sig för problem. Smidigt att ha med sig och snabbt att använda vid behov.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering