Smidig lasthållare och takräcke till din SEAT León

Lasthållare och takräcke till SEAT León

För SEAT så har León under lång tid varit en riktig storsäljare. Inte minst i Sverige där de lyckats konkurrera med varumärken vars historiska etablering är avsevärt mycket mer omfattande. Här är lite information om SEAT León och hur Northrack är ett bra val för dig som söker efter ett takräcke som är lika smidig som bilen.

Spanska SEAT har en historia som så många andra biltillverkare är tätt sammanlänkad med framväxten av bilen som transportmedel för folket. Under 1950-talet skedde drastiska ekonomiska förändringar som möjliggjorde för allt fler att skaffa bil, med följd av att personbilen blev ett väl etablerat begrepp. Det är i detta skede som Spanska staten bestämmer sig för att sakta men säkert skapa sin egen motorindustri. Även om det tog lång tid innan de kunde konkurrera internationellt så är SEAT numera en av världens största biltillverkare.

Spolar vi fram till 1999 så är det året då SEAT introducerar Leon. Som kompakt halvkombi blev den snabbt uppmärksammat som ett på det stora hela väldigt förmånligt alternativ. León har ett nära släktskap med Volkswagen Golf och Audi A3 då den ända sedan första generationen använt sig av den för samtliga gemensamma MQB-plattformen. Redan i ett tidigt skede så kännetecknades León av att till förmånlig prissättning tillgängliggöra många egenskaper och funktioner som annars endast var tillgängliga på hos mer kostsamma alternativ.

SEAT Leon: Smidig och prisvärd

Då SEAT Leon nu är i sin fjärde generation och med mer än tjugo år på nacken så har en hel del förändringar skett. Från att ursprungligen endast varit tillgänglig med bensin- och dieseldrift finns Leon numera även som e-hybrid och med ett väldigt stort antal möjligheter till individualisering och anpassning av utrustning.

Med så pass många framgångsrika modeller bakom sig är det enkelt att se varför SEAT fortsätter att storsatsa på León. Den har haft en stadig plats som en av världens trettio mest pålitliga bilar, och SEAT har själva sagt att den kommer fortsätta att vara en grundpelare i deras utbud och fler generationer definitivt är att vänta.

Northrack - sportig lasthållare för SEAT León

Som något mer kompakt bil så har SEAT med León tvingats göra en del naturliga kompromisser avseende utrymme. Därför finns det en hel del att vinna på att skaffa en smidig lasthållare eller takräcke för SEAT León. En stor fördel med Northrack är att det har en universell passform som är både skonsam mot bilarna och som säkerställer att lasthållaren går att använda på ett stort antal modeller.

Väljer du Northrack får du ett takräcke som passar perfekt till din León, men som även går att använda till ett stort antal andra bilar. Ett givet alternativ om du någonsin har känt att du helt enkelt borde ha haft ett takräcke tillgängligt. När det inte används kan det utan problem förvaras i bilen så det alltid finns tillgängligt.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering