Northrack: Takräcke för Volkswagen T-Roc

Universal takräcke och lasthållare Volkswagen T-Roc

På marknaden för kompaktsuv så har T-Roc kommit att anses vara ett pålitligt val som drar maximal nytta av det tillgängliga utrymmet. Vi har tagit en närmare titt på varför den har fått så mycket uppmärksamhet.

Volkswagen lanserade T-Roc i slutet av 2017 som en del av deras strävan att få ett starkare fäste på den växande marknaden för små och kompakta stadsjeepar. Försäljningssiffrorna ökade snabbt och i Sverige är det nu Volkswagens femte bäst säljande bilmodell.

Trots att den i sin natur är rymlig och väl lämpad för krävande transporter så kan din T-Roc dra stor nytta av en lasthållare. Northrack är ett universellt takräcke som är väl lämpad för såväl Volkswagen T-Roc som ett flertal andra modeller.

T-Roc: Volkswagens första stadsjeep i B-segmentet

Volkswagen har länge varit förknippade med kvalitet och prestanda. De grundades 1937 som en av tyska ambitionen att skapa förutsättningarna för att lansera en serie prisvärda och mer tillgängliga bilar. Därför är de nära sammanlänkade med såväl den europeiska bilmarknaden som framväxten av idén om bilar som ett transportmedel för envar.

Företaget har genomgått ett stort antal förändringar. Och periodvis har de varit förknippade med allt ifrån småbilar till ett lite mer exklusivt utbud. För att möta samtida efterfrågan har de på senare tid satsat alltmer på stadsjeepar i olika storlekar och utföranden. T-roc utgör i detta hänseende deras småbilsmodell och har därför ofta beskrivits som stadsjeeparnas motsvarighet till Golf.

När T-Roc lanserades 2017 så fick den snabbt stor uppmärksam. Dels för att det var Volkswagens första mindre stadsjeep, men även då den presterade väldigt bra i säkerhetstester. De flesta kom att anse att den representerade bekvämlighet, rymlighet och pålitlighet med en allmän känsla av exklusivitet.

För Volkswagens del har den visat sig vara ett väldigt populärt tillskott. Och enligt utsago kommer 2022 års modell att finnas tillgänglig som hybrid. Huruvida den kommer att sälja lika bra som sina föregångare får däremot framtiden utvisa.

Northrack universala takräcke och lasthållare för din T-Roc

Genom att välja Northrack till din T-Roc så får du ett takräcke som är tillgängligt på dina villkor. Samtidigt som det är väldigt smidigt att använda vid behov, så går det utan problem att förvara Northrack i bilen för att alltid vara tillgängligt. Med Northrack har du även ett takräcke som går att montera på ett stort antal olika bilar. Därför begränsas du aldrig i dit användande.

Att ha tillgång till en praktisk lasthållare ser till att du aldrig blir utan lämpliga transportmöjligheter. Det gör att du kan axla de mest oväntade situationer och aldrig behöver känna att du måste planera i förväg.

Northrack blir ett bra val för dig som har flera bilar, behöver ett smidigt takräcke att använda vid behov eller som helt enkelt uppskattar möjligheten att själv välja när takräcket ska vara monterat, och när bilen ska ha sitt originalutförande.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering