Northrack – En smidig lasthållare för Dacia

Takräcke och lasthållare till Dacia

I samband med lanseringen av Duster så blev Dacia på sätt och vis ett hushållsnamn. De blev ett populärt val inte minst på marknaden för prisvärda stadsjeepar. Vi har tagit en titt på Dacia och varför Northrack är ett bra val vid val av takräcke/lasthållare.

När statistikbyrån Vroom 2014 konstaterade att Dacia var det bilmärke med högst kundlojalitet bland svenska bilköpare så var det på sätt och vis bara en bekräftelse av något som redan var känt. För Renaults del var det på många sätt ett resultat av en långvarig och intensiv reklamkampanj. Men för svenskarnas del så var det en indikation på att Dacia fått fäste som hushållsbil.

På dessa breddgrader har Duster, Sandero och Logan dominerat försäljningssiffrorna. Men i takt med att Dacia utökar och justerar sitt utbud så klättrar även Lodgy och Dokker allt högre upp på listorna över sålda bilar.

Dacia Duster

För Dacias del var Duster deras första steg in på marknaden för stadsjeepar. Den lanserades 2010 som ett robust och pålitligt lågprisalternativ. Det dröjde inte särskilt längre innan den blev deras absolut bäst säljande modell. Och i Sverige är den fortfarande vad många tänker på när de hör Dacia.

Dacia Sandero

Sandero har fått stämpeln Sveriges billigaste bil i och med att dess nypris understiger mycket av vad man hittar på andrahandsmarknaden. Samtidigt har den ett gediget omdöme och har visat sig ge valuta för pengarna.

Dacia Logan

Som rymlig kombi och föregångare till Sandero har Logan länge varit något utav ett standardval för de som vill ha en klassisk sedan. Trots att den inte längre säljs i Sverige så har den ett starkt fäste och fortsätter att vara i stor efterfrågan på marknaden för begagnade bilar.

Dacia Lodgy

Lodgy marknadsfördes som Dacias familjebil. Även om den numera har den ersatts av Duster och Sandero så har den behållit ställningen som en av Dacias mest rymliga modeller. Den har kommit att bli särskilt känd för dess sju säten och väl tilltagna utrymmen.

Dacia Dokker

Skåpbilen Dacia Dokker är främst känd som ren och skär transportbil. Men med unikt omfattande kapacitet och stora utrymmen har den blivit en favorit bland många egenföretagare. Genom att kombinera hög prisvärdhet med omfattande funktionalitet är den ett praktiskt val för den som behöver en pålitlig arbetsbil.

Northrack takräcke för Dacia

Oavsett vilken Dacia du har så blir Northrack ofta ett bra val för dig som behöver en lasthållare eller ett takräcke. Dess universella passform och smidiga utförande gör att du utan större ansträngning kan montera det vid behov. På så sätt är det ett av marknadens enklaste takräcken med den stora fördelen att det passar till ett stort antal olika bilmodeller.

  • Northrack för Dacia passar ett flertal bilmodeller.
  • Med Northrack har du alltid tillgång till en lasthållare för din Dacia.
  • Den universella passformen gör att Northrack passar såväl bilmodeller från Dacia som från ett stort antal andra tillverkare.

Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering