Smart, smidigt takräcke och lasthållare för vinterns skidresor

Takräcke, lasthållare för skidor

Sverige har en lång och gedigen skidkultur, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att modern skidåkning faktiskt härstammar från Skandinavien. Så på många sätt är det en oundviklig del av vår gemensamma nordiska kultur. Numera är skidsemestern en given del av såväl vintern som sportlovet, och årligen åker nästan en miljon av oss till våra egna svenska fjäll.

På senare tid har det däremot blivit avsevärt mycket mer populärt att skidsemestra utomlands. Och många personer har fått upp ögonen för inte minst de italienska och spanska bergskedjorna, där det i många fall finns bra förutsättningar för skidåkning året om.

Ett återkommande problem som för många verkligen försvårar skidresorna är att det ofta är svårt att få plats med skidorna i bilen. Med Northrack får du ett enkelt och smidigt sätt att transportera skidor på taket. Tack vare den särskilda designen är detta ett takräcke som är både skonsamt med bil och skidor, och samtidigt är enkelt att montera och använda.

Vi upplever själva att Northrack fyller ett behov och täpper igen en lucka på marknaden för takräcken och lasthållare. Genom att vara tillräckligt mångfacetterade att hantera såväl skidor som annan transport blir de ett praktiskt takräcke att ha tillgängligt för de tillfällen då bilens befintliga utrymme helt enkelt inte räcker till.

Smidigt takräcke, lasthållare vid behov

Northrack är särskilt framtaget för att kunna användas vid behov. Därför har vi valt att verkligen fokusera på det praktiska utan att låta det gå ut över vare sig estetik eller säkerhet. När du väljer Northrack som takräcke för skidor så kan du vara helt säker på att du får en lasthållare som inte bara är perfekt för dina skidor, utan även när tillräckligt mångfacetterad och multifunktionell för att göra stor nytta när skidsäsongen är slut.

Bäst av allt är kanske att Northrack även passar de flesta bilmodeller på marknaden, vilket innebär att takräcket gör nytta oavsett om du reser med egen, annans eller hyrd bil.

  • Passar de flesta bilmärken och modellen på marknaden.
  • Har särskilda säkerhetsöglor som på ett skonsamt men pålitligt sätt förankrar skidorna.
  • Northrack är enkelt att montera och plocka bort vilket gör att man själv snabbt avgör när man vill att bilen ska ha sitt originalutförande.
  • Gör att man alltid kan transportera skidor på taket utan att behöva oroa sig för problem.

Den mångfacetterade designen gör att Northrack är ett bra val för såväl transportera skidor i bilen som alla tillfällen då man behöver extra utrymme eller är i behov av att förflytta saker som annars vore för skrymmande. Har du någonsin upplevt att just transportmöjligheter har varit ett hinder för att du ska kunna göra du vill, så är vi övertygade om att Northrack kommer att göra enorm skillnad. Vi är säkra på att du kommer uppleva att detta takräcke inte minst gör din skidsemester enklare.


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering