Rätt takräcke för skidor och snowboard

Takräcke för skidor och snowboard

Enligt Tillväxtverket så semestrar de flesta av oss svenskar och såväl sommar- som vintersemester är för många en given del av året. Men våra kollektiva semestermönster har på senare tid ändrats i väldigt stor utsträckning. Inte bara har det blivit vanligare att semestra inom landet, utan vi har även fått allt större kontroll över när vi väljer att semestra.

Möjligheterna att optimera sitt resande och få en unik vinterupplevelse har aldrig varit större. Men ofta så förstörs planeringen av att det är allt annat än enkelt att transportera utrustningen. Northrack är ett smidigare alternativ för dig som vill ha möjligheten att transportera skidor, snowboard och annan vinterutrustning. Den speciella konstruktionen gör det till ett takräcke som alltid är tillgängligt och på dina villkor. Oavsett om du planerar att resa med hyrbil eller egen bil. Men vad gör Northrack bra?

Takräcke och skidhållare i ett

Det finns många saker som vi tycker gör Northrack till ett bra val. Särskilt eftersom smidighet, enkelhet och pålitlighet är något utav tre ledord gällande vad man har att förvänta sig av takräcket. Men när det kommer till vinterresor så är det några saker som verkligen sticker ut.

Takräcket Northrack för skidor

  • Snabbt att montera och enkelt att förvara. Därför är det ett perfekt val för dig som hyr bil eller utrustning i samband med utlandssemestern. I omonterat utförande tar Northrack knappt någon plats, vilket gör att man utan problem kan ta med sig takräcket på resan. Ett prisvärt och praktiskt sätt att alltid säkerställa smidig transport.
  • Särskilt bra för skidor. Med Northrack behöver du aldrig vara orolig för att dina skidor ska ta skada. Northrack är ett kombinerat takräcke och skidhållare. De kan nämligen med fördel fästas direkt mellan spännbandens säkerhetsöglor. Och eftersom spännbanden är både tåliga och väldigt skonsamma mot skidorna får man ett riktigt säkert och pålitligt takräcke för skidorna.
  • Ger ökad säkerhet och trygghet. Det är sällan en rolig upplevelse att behöva transportera långa och skrymmande saker i bilen. Inte bara skapar de en onödig risk, utan kan ofta även skada utrustningen. Med Northrack kan du utan problem transportera snowboard och skidor på biltaket. Då får du möjligheten att använda bakluckan till andra mer väsentliga saker.
  • Klarar även de mest påfrestande väder. Med Northrack kan du utan problem utmana både väder och vind. Konstruktionen säkerställer riktigt hög pålitlighet även under krävande förhållanden. Samtidigt som takräckena är skonsamma mot både bil och utrustning, så är de tillräckligt robusta för hårda tag.

På det stora hela anser vi själva att Northrack ger ökad frihet under vintersemestern. Därför blir det en given stabil och trygg resekompanjon. Att alltid veta att man har möjligheten att transportera även de mest skrymmande saker är ofta något som gör att man kan slappna av, och fokusera på semesterupplevelsen. Eftersom takräckena är väderbeständiga kommer du utan problem att kunna såväl utmana som uppleva samtliga väderelement. Om du inte vill låta dig begränsas på din skidsemester så blir Northrack ett sätt att säkerställa att det endast är din egen spontanitet och vilja som avgör hur du spenderar dina dagar.

 

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering