Northrack erbjuder skidhållare och takräcke i en och samma produkt

Skidhållare och takräcke i ett

En skidresa innebär även en hel del packning. Både skidor och snowboard ska få plats när turen går till fjällen. Till vanliga takräcken behöver man oftast köpa till en dyr skidhållare. Det finns dock alternativ till skidfästen och rails - alternativ som är både billigare och enklare att montera.

Skidsemestrar hör vintern till och är en given del av sportlovet för många av oss. En majoritet av alla svenskar uppskattar skidresor enligt en Novus-undersökning som genomfördes för några år sedan på uppdrag av resebyrån Ticket. Årligen åker närmare en miljon svenskar på skidresor till de svenska fjällen för att njuta av både längdskidåkning och utförsåkning.

Skidutrustning går bra att frakta inne i bilen. Inte minst om man har en så kallad genomlastningslucka eller ett baksäte som går att dela. Men om olyckan är framme finns det en risk för att det kan gå illa. Skidor, hjälmar och pjäxor kan alla förvandlas till farliga projektiler om de inte är surrade på ett korrekt sätt.

Därför är det klokt att transportera sin utrustning på taket, inte minst skidor och snowboard som kan ta upp mycket plats. Många tillverkare säljer så kallade skidhållare som är speciellt utformade för att sitta på takräcket på bilen. Med en skidhållare ser man till att både snowboards och skidor sitter som de ska när man ska ut och rulla på vägarna. En skidhållare kan dock kosta en hel del pengar och kräver dessutom montering.

Takräcke och skidhållare i ett

Vill man inte lägga för mycket pengar och samtidigt ha en lösning som fungerar som både skidhållare och takräcke på en och samma gång kan man med fördel istället titta närmare på Northrack, ett svenskutvecklat portabelt takräcke som är snabbt att montera och enkelt att förvara.

Långtifrån alla har behov av att köra runt med ett fastmonterat takräcke. Med Northrack har man alltid nära till en lösning när behovet av takräcke uppstår. Lösningen har inbyggda öglor på klossarna som innebär att man smidigt kan spänna fast skidorna emellan dessa. Du behöver inte köpa till någon skidhållare och sparar därmed pengar som du istället kan lägga på skidkort till familjen.

Själva tackräcket monterar du enkelt själv på ett par minuter med hjälp av de medföljande spännbanden, installationsprocessen kräver dessutom inga verktyg. Perfekt till din hyrbil inför weekendresan till fjällen.

Läs mer om Northrack unika lösning här...


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering