Ett takräcke som finns där när du behöver det

Ett takräcke som finns där när du behöver det

Ett inte helt ovanligt problem är att man behöver transportera något som man inte får plats med i bilen. Då är det bra att ha ett lättanvänt och smidigt takräcke.

Northrack takräcke finns tillgängligt när du behöver det

Northrack Soft Roof Rack är ett takräcke som på många sätt är unikt. Det är ett mjukt takräcke, det är tåligt och hållbart, lätt att montera och passar i princip samtliga bilar på marknaden med 4, eller 5, dörrar. Dessutom så är det litet och lätt och kan enkelt förvaras i bagageutrymmet på bilen. Därför är det ett utmärkt tillbehör att ha tillgängligt för de där tillfällena då man behöver transportera något som inte får plats i bilen, eller behöver mer utrymme än vad som annars finns tillgängligt.

Det är ingen idé att ens försöka lista varenda situation där det kan vara på sin plats att ha tillgång till ett takräcke som går snabbt att både montera och plocka av. Men här är några typiska tillfällen där det underlättar eller är nödvändigt:

  • Ta med skidor, snowboard, SUP eller kajak på resan
  • Köpa trall, plank, brädor, stänger, rör eller annat som är för långt för att transportera i bilen. Speciellt om du inte har dragkrok eller inte vill åka tillbaka med lånesläpet
  • Transportera skrymmande paket från IKEA, Jysk, MIO eller vilket möbelvaruhus man nu kan tänkas vilja nyttja
  • Få med dig stege, byggnadsställningar eller liknande till sommarstugan 

Oavsett när man nu kan tänkas behöva ett takräcke så är det skönt att veta att man har ett tillgängligt. Till skillnad från andra takräcken så går Northrack Soft Roor Rack tillräckligt snabbt att montera för att man ska kunna plocka fram det precis då det behövs. Det gör att man slipper den ökade bränsleåtgången som ett permanentmonterat takräcke orsakar när det inte används.

Eftersom Northrack Soft Roof Rack är särskilt utformad för att kunna användas vid behov så tar det mycket liten plats vid förvaring, och kan utan problem ställas åt sidan i ett hörn av garaget eller varför inte låta det ligga i bagaget så att du alltid har det med dig. På så sätt har du alltid tillgång till extrautrymme för transport av även de mest otympliga saker.

Ett extrautrymme som inte tar plats

Det kanske mest utmärkande med Northrack Soft Roof Rack är att det är ett takräcke som ger dig mer utrymme utan att egentligen själv ta någon plats. När du är klar med din transport så kan du snabbt plocka ned räcket. Den pålitliga konstruktionen säkerställer att det gör nytta under lång tid och även är beständigt mot väder, regn och vind. Ge dig själv möjligheten att transportera saker utan att behöva känna dig begränsad av din bils storlek.

 

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering