Ett takräcke för det oförutsedda

Takräcket för alla tillfällen

Bilar tas väldigt ofta för givet, men är på många sätt oumbärliga. De låter oss på kort tid, och på egen hand, resa sträckor som bara några generationer tidigare var helt otänkbara. Det har gett oss en enorm frihet som helt klart är guld värd.

Bilen är även riktigt bra när man behöver transportera annat än personer, eftersom det finns få vardagssaker som inte faller inom bilarnas viktgränser. Men ett allt för vanligt förekommande problem är att utrymmet tar slut, eller helt enkelt inte räcker till avseende längd och bredd, oavsett hur många säten man faller fram. Då är det riktigt bra att ha tillgång till ett lättanvänd och smidigt takräcke.

Northrack finns tillgängligt när du behöver det

Northrack är ett takräcke som på många sätt är unikt. Det är egentligen ett takräcke för oss som inte vill ha ett takräcke, men har behovet av ett då och då.

Northrack är ett så kallat mjukt takräcke. Den är tålig och hållbar, lätt att montera och passar i princip samtliga modeller på marknaden. Därför är det ett prefekt räcke att ha tillgängligt för de där tillfällena då man behöver transportera något som inte får plats i bilen, eller behöver mer utrymme än vad som annars finns tillgängligt.

Vi tänker knappast försöka ge oss på att nämna varenda situation där det kan vara på sin plats att ha tillgång till ett takräcke som går snabbt att både montera och plocka av. Men här är några typiska scenarion där det helt enkelt underlättar.

  • Ta med skidor, snowboard, SUP-bräda eller kajak på friluftsresan.
  • Köp trall, plank, brädor, stänger eller annat som i sin natur är för långt för att transportera i bilen utan att behöva krångla med släp.
  • Transportera skrymmande paket från IKEA, Jysk, MIO eller vilket möbelvaruhus man nu kan tänkas vilja besöka.
  • Ta utan problem med dig stege, ställningskomponenter eller andra liknande redskap.


Oavsett när man nu kan tänkas behöva ett takräcke så är det ofta väldigt skönt att veta att man faktiskt har ett tillgängligt. Till skillnad från andra takräcken så går Northrack tillräckligt snabbt att montera för att man ska kunna plocka fram det precis då det behövs. Det gör att man slipper den ökade bränsleåtgången som ofta är ett resultat av att permanentmonterade takräcken ökar bilens luftmotstånd.

Eftersom Northrack är särskilt utformad för att kunna användas vid behov så tar de oerhört liten plats vid förvaring, och kan utan problem ställas bort i ett hörn eller placeras på en lämplig hylla. På så sätt har man alltid tillgång till extrautrymme för transport av även de mest otympliga saker.

Ett extrautrymme som inte tar plats

Det kanske mest utmärkande med Northrack är att det är ett takräcke som ger plats utan att egentligen ta någon. Du bestämmer själv precis var, när och hur länge du låter det vara monterat på bilen. När du är klar med dina transportbestyr så kan du plocka ned räcket eller låta det sitta kvar utifall att. Den pålitliga konstruktionen säkerställer att det gör nytta under lång tid och även är beständigt mot väder, regn och vind. Ge dig själv möjligheten att transportera saker utan att behöva känna dig begränsad av bilens befintliga utrymme.

Handla Northrack takräcke


Lämna en kommentar

Notera att vi granskar alla kommentarer innan de godkänns för publicering