FAQ

Northrack är ett registrerat varumärke tillhörande Firma Niklas Nilsson i Sverige. Har du några frågor gällande produkten eller vill att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi fortast möjligt. Titta gärna innan i vår FAQ nedan om din fråga redan har besvarats.

Frågor gällande att bli återförsäljare

Driver ni en butik och är intresserade av att bli återförsäljare? Fyll in dina kontaktuppgifter nedanför eller skicka oss ett mail på af@northrack.se

Frågor gällande marknadsföring, annonsering

Om ni vill komma i kontakt med oss gällande marknadsföring (annonsering m.m.) vänligen använd inte formuläret nedan utan maila oss på marknad@northrack.se
Glider Northrack runt på taket och ger repor?

Undersidan på Northrack består av RubberTek-gummi vilket gör att klossarna inte glider lika lätt. Om du har torkat av taket där takräckeskuddarna ska ligga med den medföljande mikrofiberduken samt spänt fast ordentligt så ska takräcket inte glida eller ge repor.

Hindrar Northrack om man har sidokrockgardiner

Ja, om din bil har krockgardiner som sitter ovanför sidofönstren så kommer Northrack att hindra dessa från att utlösas korrekt.

Vad är maxvikten som man kan lasta på takräcket?

ca. 75 kg. Men den vikten gäller för själva takräcket. Sen är det viktigt att du alltid utgår från biltillverkarens rekommenderade taklastvikt.

Kan man använda Northrack på en cabriolet, hardtop eller glastak?

Nej vi rekommenderar inte att använda Northrack. Även fast taket kanske klara en viss vikt så ökar luftmotståndet vid körning beroende på vad du fraktar.